SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
letar du efter en städfirma som verkligen håller måttet?
July 18th, 2015

Är du boende i Storstockholm och letar efter en städfirma som verkligen håller måttet? Då ska du kolla in det extremt prisvärda alternativet Rent Hemma. För en mycket billig penning får du det skinande rent hemma. Du kan boka en provstädning redan idag för endast 99 kronor i timmen.

 

Att bli kund hos Rent Hemma är väldigt smidigt. Allt du behöver göra är att gå in på företagets hemsida Renthemma.se, välja den dag då du vill ha städat samt fylla i dina kontaktuppgifter.

 

Rent Hemma har lång erfarenhet i branschen och erbjuder dig en bra och trygg service. Värt att känna till är att personalen genomgått en grundlig rekryteringsprocess, samt att samtliga personer som arbetar för Rent Hemma har tidigare erfarenhet av städning i privathushåll.

 

Städföretaget Rent Hemma lyckas med konststycket att erbjuda låga priser men samtidigt högsta kvalitet, då organisationen är mycket slimmad. Vidare kan du som kund göra RUT-avdrag för Rent Hemmas tjänster.

 

Skulle du ha några frågor till Rent Hemma så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget. Du når Rent Hemma på telefonnummer 08-120 509 10 eller på e-postadressen info@renthemma.se. Kolla också in Rent Hemma på Facebook: www.facebook.com/renthemma!

 

Ge dig själv chansen att leva ett liv utan städning, där du får mer tid över till roligare saker att göra på din fritid. Boka en tid hos Rent Hemma redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig då du ser det skinande resultat.

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa