SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Balkonger i Stockholm

När din bostadsrättsförening ska välja firma för att bygga balkonger, tänk då på att väga in samtliga faktorer. Aktörerna på byggmarknaden skiljer sig inte bara i pris utan även i utförande, arbetstid och kvalitet. För en pålitlig partner med stor erfarenhet och yrkeskicklighet, välj Fästeb Bygg AB. Du kan läsa mer om oss och vår verksamhet på www.fasteb.se.

När du bygger balkong, så bygger du för framtiden. Fästeb Bygg AB är ett företag som alltsedan grundandet 1991 haft en stabil ekonomi. Idag är vi en av de ledande aktörerna på marknaden och vi har framför allt specialiserat oss på att bygga balkonger till äldre fastigheter i Stockholms innerstad. Vi har arbetat med över 600 bostadsrättsföreningar och byggt tusentals balkonger. På vår hemsida, www.fasteb.se, har vi sammanställt ett axplock av dessa. För att hitta bilderna, klicka på ”Galleri” i den övre menyraden.

För Fästeb är det en självklarhet att erbjuda platsbesök och offert utan kostnad. För att boka tid, ring våra rådgivare på telefonnummer 08-744 00 07, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Under veckorna 28-31 kan kontaktmöjligheterna vara mer begränsade på grund av semester. Det är även lätt att göra en intresseanmälan på vår hemsida. Surfa in på www.fasteb.se/kontakt/ och fyll i webformuläret.

Säkerhet är A och O för varje seriöst byggföretag. I våra konstruktioner använder vi oss av dragstag och konsoler. På så sätt minimerar vi belastningen på fastigheten. Risken för vattenskador och sprickbildningar minskar väsentligt. Fästeb genomför även grundliga belastningstester. Varje bult provdras med 1 ton rakt ut i tre minuter. Fästeb, ett säkert alternativ inom balkongbygg!

Soffor online

Soffor i folks hem är ett tidlöst begrepp. Vi alla är uppvuxna med en syn på soffor vi både kan minnas som mindre åtråvärda till världens bekvämaste. När du ska köpa en soffa så tänk extra noga på hur ditt vardagsliv ska se ut. Är det en soffa i klassisk form eller en hörnsoffa som ska få plats för många personer? Två sits, fyrsits upp till åta sits soffor kan du hitta hos Furniturebox. Här kan du även finna bäddsoffor i olika färger, former och prisklasser. På hemsidan finns en mängd olika varianter så som små, vida, korta, långa och djupa soffor. Materialen varierar olika för varje soffa. Skinnsoffa, Howardsoffa eller den klassiska modellen Chesterfield. Du kan hitta allt från billiga soffor till mer smakfullt pris.

Svänga, raka, runda soffor och en mängd olika varianter skapar helheten för ditt rum och personlighetsdragen för dig enskilt. Det är även skillnad på hur mjuk sits de har, färgerna i tyget och måtten. En del vill ha en högre modell och andra har en lägre modell. Kanske har du pinnstolar hemma och vill matcha upp det med en pinnsoffa? Det och fler unika soffor  & nya möbler hittar du hos Furniturebox. Här kan du också finna divansoffan som passar perfekt för dig som vill skapa den mer personligen formen på soffan. Soffan med en eller två divaner, gjord för fyra eller upp till sex personer och smakfulla, enkla uttryck. Och du kan alltid få chansen att beställa hem tygprover för se om du fått rätt nyans av lila eller den färg du prioriterar på din soffa. På Furniturebox kan du även ta del av möjligheten att ringa och boka tid för komma och se på din soffa i ett showroom innan ett köp. Där kan du känna på soffan, veta dess struktur och se en mängd olika tygprover för se om du hitta rätt. Du kan även direkt via nätet specialbeställa din soffa efter egna önskemål. Om du söker efter en soffgrupp har många soffor matchande fåtöljer och pallar där du kan hitta just din stil. Läs mer om sängar online samt ute möbler

smart sätt att låna pengar

Ett internetlån är ett smidigt och smart sätt att låna pengar

Ett internetlån är helt enkelt ett lån som du ansöker om på internet. Det är ett särskilt smidigt sätt att låna pengar på eftersom du slipper att först boka en tid hos till exempel din bank och att sedan bege dig till banken för att ansöka om lånet. Tar du ett internetlån istället så slipper du alla dessa steg och du kan helt enkelt ansöka från datorn i ditt hem. Ansökan gör du precis när det passar dig. Ytterligare en fördel med ett internetlån är att det är ett diskret sätt att låna pengar.

Annars fungerar ett internetlån efter samma princip som andra lån. Du måste betala tillbaka lånesumman och utöver den får du betala ränta med en viss räntesats. Räntesatsens höjd och tiden du har på dig för att återbetala lånet beror på ditt låneinstitut och dig för det är ni som kommer överens om dessa detaljer. Det finns förresten olika sorters internetlån som till exempel bolån och billån och vi från Bankbolaget vill gärna hjälpa dig med att hitta det billigaste lånet med de bästa villkoren för just dina behov och förutsättningar. Och vår tjänst är givetvis gratis för dig. Det vi gör för att hjälpa dig hitta det bästa lånet, är att jämföra låneerbjudanden från olika långivare som banker. Sedan sammanställer vi en lista över olika långivare med bra lånevillkor och du behöver bara titta på listan och bestämma dig för den lånegivaren som du tycker är bäst för dig.  Enklare än så blir det inte.  låna pengar hos låneansökan  mer info finns även på låneansökan.se och på https://www.låneansökan.se/l%C3%A5na-pengar/

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa