SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
letar du efter en städfirma som verkligen håller måttet?

Är du boende i Storstockholm och letar efter en städfirma som verkligen håller måttet? Då ska du kolla in det extremt prisvärda alternativet Rent Hemma. För en mycket billig penning får du det skinande rent hemma. Du kan boka en provstädning redan idag för endast 99 kronor i timmen.

 

Att bli kund hos Rent Hemma är väldigt smidigt. Allt du behöver göra är att gå in på företagets hemsida Renthemma.se, välja den dag då du vill ha städat samt fylla i dina kontaktuppgifter.

 

Rent Hemma har lång erfarenhet i branschen och erbjuder dig en bra och trygg service. Värt att känna till är att personalen genomgått en grundlig rekryteringsprocess, samt att samtliga personer som arbetar för Rent Hemma har tidigare erfarenhet av städning i privathushåll.

 

Städföretaget Rent Hemma lyckas med konststycket att erbjuda låga priser men samtidigt högsta kvalitet, då organisationen är mycket slimmad. Vidare kan du som kund göra RUT-avdrag för Rent Hemmas tjänster.

 

Skulle du ha några frågor till Rent Hemma så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget. Du når Rent Hemma på telefonnummer 08-120 509 10 eller på e-postadressen info@renthemma.se. Kolla också in Rent Hemma på Facebook: www.facebook.com/renthemma!

 

Ge dig själv chansen att leva ett liv utan städning, där du får mer tid över till roligare saker att göra på din fritid. Boka en tid hos Rent Hemma redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig då du ser det skinande resultat.

 

Ledande företagen i Norden inom nykundsbearbetning

Bisfront har på bara några år växt ut till att bli ett av ledande företagen i Norden inom nykundsbearbetning och kvalificerad mötesbokning. Idag räcker det inte bara med att utveckla en bra produkt eller tjänst. Det gäller också att kunna paketera sin produkt och se till att synas på marknaden.

Med Bisfront som partner får ditt företag hjälp att identifiera potentiella kunder och att etablera kontakt med dem. Det här är ofta en känslig process som kräver både erfarenhet och expertis. Bisfront har bäggedera och har sedan starten bokat hundratals möten åt sina uppdragsgivare. Besök www.bisfront.se och läs mer om hur vi på Bisfront kan hjälpa ditt företag.

Med hjälp från Bisfront får ditt företag en mer effektiv affärsprocess. Bisfront hjälper er profilera era produkter och skapar nya kundkontakter. Nya möten generarer i förlängningen mer affärer och ökande verksamhet. Ta hjälp av Bisfront – du hittar oss på www.bisfront.se.

Bisfront har specialiserat sig på vissa områden. Idag fokuserar Bisfront främst på Media, IT, Finance, HR och Consulting. Bisfront arbetar på ett adaptivt sätt, vilket innebär att vi anpassar vår verksamhet till den specifika kundgruppen och marknaden. Och hittills har det fungerat. ”Bisfront är ett bra och proffsigt företag som är mycket duktiga på att öppna dörrar hos rätt beslutsfattare”, sa Magnus Malmberg, VD & Projektledare för Grace Communication, efter att ha arbetet med Bisfronts representanter.

Bisfront.se har vunnit ett flertal utmärkelser för sin verksamhet, både från Dagens Industri Veckans Affärer. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur Bisfront arbetar. Telefonnumret är 08-660 17 70 (till kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (Göteborg) och 040-607 43 00 (Malmö).

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa