SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Allra är en leverantör av privatekonomiska tjänster

Allra är en leverantör av privatekonomiska tjänster som funnits sedan 2008. Till en början hette man Svensk Fondservice. Idag är man en ledande aktör av privatekonomiska tjänster. Försäkring är en viktig verksamhet, men Allra erbjuder även pensionslösningar, lån och sparande. Allra har på kort tid växt väldigt snabbt. Idag har man servat över 170 000 kunder och har ansvaret att förvalta ett kapital på omkring 24 miljarder kronor. Allra åtnjuter beteckningen AAA, ett betyg som indikerar högsta soliditet, och står under insyn från Finansinspektionen. Mer Allra kan du känna dig trygg. Läs mer om Allras verksamhet på www.allra-försäkring.se.

Allra har som verksamhetsprincip att erbjuda sina kunder engagemang, trygghet och effektivitet. Det har visat sig vara ett vinnande koncept. Kundkretsen har stadigt expanderat. Företaget månar även om att ständigt höja sin kompetens och har under senare år lyckats knyta till sig ledande experter inom försäkring och förvaltning. Mer information om Allra hittar du om du surfar in till www.allra-försäkring.se.

Allra försäkring har tagit fram ett flertal prisvärda erbjudanden: livförsäkring, betalskydd, försäkring vid kritisk sjukdom samt tandvårdsförsäkring. Vill du veta mer om dessa? Besök i så fall . Om du har frågor eller är intresserad av att teckna en försäkring så ska du inte tveka att höra av dig. Ett enkelt sätt är att använda webbformuläret som du hittar på www.allra-försäkring.se. Fyll i namn, kontaktuppgifter och beskriv kort ditt ärende så hör någon av Allras medarbetare av sig. Alternativt kan du kontakta Allra per telefon eller via email. Kundtjänsten är öppen alla vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Ring 08-535 25 400 eller skriv till kundtjanst@allra.se.

allra finans och försäkring

Vissa utgifter är svåra att klara på egen hand. Det är inte många i vårt samhälle idag som klarar att betala ny bostad eller bil på ett bräde. De flesta måste låna. Innan du lånar finns det all anledning att se över alternativen på kreditmarknaden. Hos Allra finans behöver du inte oroa dig för dolda avgifter och andra trix. Här är det öppna kort som gäller. Läs mer om vad Allra finans kan erbjuda. Du hittar oss på www.allra-finans.se. Surfa in idag och ta läs mer om vad vi kan göra för dig.

Allra är en relativt ny aktör på den svenska kreditmarknaden. På bara några år har företaget gått från ingenting till att ha servat mer än 170 000 kunder. Anledningen, tror vi, är att vi erbjuder bra service och fördelaktiga villkor. Allra finans förmedlar enkla lån. Här kan du teckna lån på mellan 15 000 och 350 000 kronor – och du kan göra det utan säkerhet. Allra erbjuder nya lån, men hjälper dig även vid behov att samla dina lån. Idag är det många som tecknar många mindre lån – till hemmabio, dator, stereo, smartphone och andra produkter. Många gånger blir det betydligt billigare och enklare att hålla koll om man konsoliderar samtliga lån hos en kreditgivare. Vänd dig till Allra finans, http://www.allrafinans.com/.

Det är inte alltid så enkelt att hålla reda på privatekonomin. Många tycker dessutom att detaljer kring lån, värdepapper och andra ekonomiska frågor är ganska trista. Du behöver inte ta tag i allt på egen hand. Det finns hjälp att tillgå. Vänd dig till Allra finans för att få ordning på ekonomin.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa