SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Allra är en leverantör av privatekonomiska tjänster
August 31st, 2015

Allra är en leverantör av privatekonomiska tjänster som funnits sedan 2008. Till en början hette man Svensk Fondservice. Idag är man en ledande aktör av privatekonomiska tjänster. Försäkring är en viktig verksamhet, men Allra erbjuder även pensionslösningar, lån och sparande. Allra har på kort tid växt väldigt snabbt. Idag har man servat över 170 000 kunder och har ansvaret att förvalta ett kapital på omkring 24 miljarder kronor. Allra åtnjuter beteckningen AAA, ett betyg som indikerar högsta soliditet, och står under insyn från Finansinspektionen. Mer Allra kan du känna dig trygg. Läs mer om Allras verksamhet på www.allra-försäkring.se.

Allra har som verksamhetsprincip att erbjuda sina kunder engagemang, trygghet och effektivitet. Det har visat sig vara ett vinnande koncept. Kundkretsen har stadigt expanderat. Företaget månar även om att ständigt höja sin kompetens och har under senare år lyckats knyta till sig ledande experter inom försäkring och förvaltning. Mer information om Allra hittar du om du surfar in till www.allra-försäkring.se.

Allra försäkring har tagit fram ett flertal prisvärda erbjudanden: livförsäkring, betalskydd, försäkring vid kritisk sjukdom samt tandvårdsförsäkring. Vill du veta mer om dessa? Besök i så fall . Om du har frågor eller är intresserad av att teckna en försäkring så ska du inte tveka att höra av dig. Ett enkelt sätt är att använda webbformuläret som du hittar på www.allra-försäkring.se. Fyll i namn, kontaktuppgifter och beskriv kort ditt ärende så hör någon av Allras medarbetare av sig. Alternativt kan du kontakta Allra per telefon eller via email. Kundtjänsten är öppen alla vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Ring 08-535 25 400 eller skriv till kundtjanst@allra.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa