SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Enklaste sättet att få ett billån
September 21st, 2014

Jag är en frilansande reseskildrare och fotograf, därför är det nödvändigt för mig att ha en bil. Ett visst uppdrag kräver att jag reser till fyra städer och tyvärr så gick min gamla bil bara sönder.

Det hade varit enklare att köpa en begagnad bil med kontanter men när det skedde hade jag inte fått min fulla betalning från mina tidigare jobb ännu. Jag behövde desperat en ny bil snabbt för det nya uppdraget.

Det bästa valet var att ta ett billån, så jag gick till en bank, men räntorna var alldels för dyra. Kanske berodde det på låg kreditvärdighet eller att det inte handlade om en helt ny bil.  Jag kände att jag behövde leta vidare, men tycker inte om att gå från en bank till en annan för att ansöka om rätt lån, eftersom det förbrukar för mycket tid. En vän till mig berättade då för mig om en hemsida som heter www.låna-pengar.at. Jag gav den ett försök. Här kunde jag knappa in mina förutsättningar och uppgifter och fick tillgång till 17 olika långivares överväganden. Efter bara något dygn hade jag en rad med olika alternativ där jag kunde välja det som passade mig bäst. Jag hade sparat massor av tid på detta och kunde snabbt göra mitt val, skriva ut lånehandlingarna, underteckna och skicka in. Bara ett par dagar senare hade jag pengarna till min bil och kunde fortsätta min verksamhet utan något avbrott.

Känner du att du vill läsa mer om detta och lära dig fler saker om att låna pengar? På www.låna-pengar.at hittar du även en lång rad artiklar och information om att låna pengar. Det är viktigt att ha koll på vad man gör när man tar ett så stort beslut som att långa mycket pengar.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa