ATA kommer att hålla sitt V Forum den 2 juli i Madrid med egenföretagare som huvudpersoner

National Federation of Self-Employed Workers Associations (ATA) kommer att fira nästa tisdag den 2 juli, den femte upplagan av sitt ATA Forumen dag då de kommer att granska några av de nyheter och viktigaste framtidsförslag för gruppen av egenföretagare.

Som förklarat av ATA är inträdet gratis och registreringar kan nu göras via deras hemsida, på följande länk. ”Syftet med ATA 2024 Forum är att diskutera frågor som påverkar egenföretagande i allmänhet, med särskild tonvikt på social trygghet och digitalisering av kollektivet”, förklarade de.

V ATA Forums program kommer att fokusera på social trygghet och digitalisering

Forumet kommer att invigas klockan 10:30 på Canal Foundation i Madrid av Antonio Garamendi, ordförande för CEOE, och José Luis Martínez-Almeida, borgmästare i huvudstaden; medan stängningen kommer att genomföras av Lorenzo Amor, ordförande för ATA, och Borja Suárez, utrikesminister för social trygghet.

Diskussionstabellerna som ingår i ATA Forum-programmet är nära besläktade med de frågor som mest berör egenföretagare för tillfället, som t.ex. digitalisering, beskattning eller förenklade tjänstepensionsplaner som lanserades förra året.

Av denna anledning kommer konferensen att ha representanter – förutom förbundsexperterna – från enheter som VidaCaixa, Institutet för skattestudier, Skatteverket, Spaniens chefsråd eller Red.es, den enhet som har förvaltat hjälpmedlet från Digital Kit för egenföretagare.

Mellan, Olika frilansare kommer att berätta sina framgångshistoriersom kommer att förmedla till deltagarna sin syn på affärsvärlden och berätta om sina erfarenheter som entreprenörer.

Det fullständiga programmet för V ATA Forum kan konsulteras på följande länk.