Anida (BBVA) lanserar Förhandlingsplanen för företagare

Bland Anidas nya planer för att hjälpa det entreprenöriella ekosystemet finns utgivningen av en digital bok som innehåller nycklarna och den mest relevanta informationen om entreprenörskap, samt Negotium Plan, en lokal kampanj.

På detta sätt Förhandlingsplan erbjudanden ett trettiotal lokaler riktade till egenföretagare och små och medelstora företag intresserade av utvecklingen av sin verksamhet inom regionen Madrid. De som vill lämna ett erbjudande inom denna plan kan göra det fram till den 31 oktober inför en notarie, genom att presentera den förseglade erbjudandemodellen som kan laddas ner på deras hemsida.

Det finns inget fastställt referenspris för varje fastighet, så att den intresserade parten måste ange sitt bästa förslag för dess förvärv, att kunna använda ”Budgivarens guide” för att hjälpa till under processen. Inkomna erbjudanden kommer att utvärderas mellan 1 och 13 november. ”Nycklar till att göra ditt företag till verklighet”, Anidas e-bok.

Fastighetsbolaget BBVA har också lanserat en elektronisk bok med titeln ”Nycklarna till att göra ditt företag till verklighet”, en praktisk och enkel guide med affärsmodeller och idéer, råd om att välja det fysiska utrymmet efter typen av projekt och de huvudsakliga finansieringsalternativen som finns tillgängliga för företagaren.