Ayuda T integrerar den välkända Infoautónomos-portalen i sin grupp för att stärka sitt varumärke

Ayuda T, affärsgruppen vars mest kända varumärke är konsultföretaget Ayuda T Pymes, har meddelat integrationen av Infoautonomos, en av de mest kända portalerna specialiserad på frilansare. På så sätt försöker gruppen ”förena sina krafter i mål som egenföretagare har framför sig.”

Född 2009, Infoautónomos är en webbplats som är bland de 400 bästa av de mest besökta domänerna på Internet, som får cirka nio miljoner besök varje år och enligt företaget har den 150 000 prenumeranter. Dessutom utför de viktigt spridningsarbete genom National Study of the Self-Employed (ENA) i samarbete med University of Granada, ”fånga verkligheten av egenföretagares arbete i vårt land.”

Enligt pressmeddelandet från båda företagen, med data från analysverktygen från det tyska företaget Sistrix, webbsynligheten för Infoautonomos och Ayuda T Pymes kommer att lägga till 60 % av den organiska trafiken av allt innehåll relaterade till skatte- och arbetsrådgivning i Spanien.

Denna integration kommer att tillåta Infoautónomos, som förklarats av Ayuda T, ”att dra nytta av nya resurser, arbetsmetoder, affärsvision och teknik för att optimera dess prestanda.” I denna mening påpekade Alfredo Pérez, grundare och direktör för Ayuda T, att ”sammanslutningen av båda projekten kommer att fungera som ett team, dela kunskap och verktyg, med syftet att ge största möjliga värde till marknaden och erbjuda bättre service till nuvarande kunder”.

Infoautonomos, liksom resten av gruppens varumärken, Du kommer att få tillgång till företagets egen teknik för att automatisera laddningen av uppgifter och förbättra din produktivitet. ”Vi vill fortsätta att ligga steget före, att fortsätta ge det bästa stödet till egenföretagare och små och medelstora företag. Detta fackförbund kommer att underlätta förverkligandet av vårt uppdrag på kort och lång sikt genom ett konstant och integrerat samarbete mellan båda teamen. Det är en stolthet över att se projektet som vi bygger tillsammans”, framhöll dess regissör, ​​Antonio Toledo.

Ayuda T räknar med att överstiga 600 anställda i år med rådgivning till egenföretagare

Ayuda T Pymes började sin verksamhet i staden El Puerto de Santa María med utvecklingen av en 100 % molnhanteringsplattform och efter 15 år har det blivit en av referenserna inom tjänster som tillhandahålls egenföretagare och företag. Enligt Alfredo Pérez har Ayuda T-projektet fortfarande en lång väg kvar att gå, ”som konstaterar att vi är i full tillväxtfas. Vi har mer än 400 anställda och i år hoppas vi överstiga 600 i mall.”

Under det senaste decenniet har Ayuda T lyckats konsolidera sig inom rådgivningssektorn genom olika varumärken och affärslinjer. Även om dess initiala verksamhet fokuserade på rådgivningstjänster genom det ursprungliga varumärket Ayuda T Pymes, valde man med sin tillväxt nya affärsmodeller som gör att vi kan ligga i framkant inom entreprenörssektorn.

Ett bevis på detta var skapandet av EDASE, skolan för rådgivare som har utbildat mer än 3 300 proffs i Spanien. Även Aon Solutions, konsultmjukvaran eller integrationen av OpenGes onlinekonsult. Nu går Infoautónomos med i detta projekt och behåller sin företagsidentitet och varumärkespersonlighet.