Det senaste inom affärsutbildning kommer att hållas på en mässa i Madrid

XXII-upplagan av Expolearning kommer att hållas den 5 och 6 mars på Teatro Goya i Madrid, som en möjlighet för yrkesverksamma från utbildnings- och utbildningsvärlden som är intresserade av området digitalt lärande. Vid detta evenemang har egenföretagare, småföretag och entreprenörer möjlighet att fördjupa sig i de senaste trenderna, lösningarna och innovationerna inom området lärande och teknik som tillämpas på utbildning.

Under mottot Gå med i utbildningens digitala revolution, Expolearning erbjuder en mötesplats för mer än tusen yrkesverksamma från världen av mänskliga resurser, utbildning eller affärsmiljö från alla sektorer. På det här mötet kommer du att kunna utforska bästa praxis och strategier för att förbättra talangutveckling och utbildning i dina organisationer.

Den här utgåvans program täcker ett brett spektrum av ämnen för professionell utveckling i den digitala tidsåldern

Från konferenser om innovation och e-learning 5.0 till rundabordssamtal om artificiell intelligens tillämpad på utbildning, genom etik i användningen av AI och effekterna av europeisk lagstiftning på detta område, syftar Expolearning till att vara en plats för reflektion och lärande som är avgörande för dem som söker att hålla sig uppdaterad på en marknad i ständig utveckling.

Organisationer som CEOE, ONCE Foundation, AINIA, UN Global Compact eller Virtual Educa; företag som Sanitas, Repsol, Santander Universities&Universia; högre utbildningsskolor som Universidad Espíritu Santo De Ecuador, Universidad Francisco de Vitoria. IA University eller ISDI är bara några av de 40 talare och 30 montrar som mötet samlar. Alla kommer att dela med sig av sin erfarenhet av att framgångsrikt hantera de mest innovativa projekten inom adaptivt lärande och kommer att presentera effekten av ny utbildningsteknik i virtuella lärmiljöer.

Evenemanget kommer att invigas av National Association of e-Learning Centers and Providers (ANCYPEL). Arturo de las Heras, ordförande för denna förening, kommer att presentera trenderna, utmaningarna och möjligheterna i en blomstrande sektor som t.ex. digitalt lärande. Däremot kommer Henry Jiménez Arias, grundare av Evolupd-IA, att klargöra hur man kan öka produktiviteten på arbetsplatsen genom AI. På samma sätt samlar programmet huvudpersonerna i ledningen för det virtuella campus för försvarsministeriet och civilgardet, med ett intressant diskussionsbord för att dela denna speciella upplevelse av e-lärande.

Kongressen kommer också att ha närvaro av International Association of Labor Lawyers (IELA), den spanska sammanslutningen för den digitala ekonomin (ADIGITAL), den spanska sammanslutningen av handelshögskolor (AEEN), gruppen av chefer för utbildning och utveckling av finansiella enheter och försäkringsbolag (Gref) eller själva CEOE. Alla kommer att förmedla vikten och relevansen som digitala färdigheter förvärvar i företags- och akademisk utbildningsmiljö för att möta utmaningarna och kraven från digitaliseringens era.

De bästa utbildningsprojekten kommer att uppmärksammas vid en prisceremoni

I denna XXII-utgåva fortsätter traditionen att erkänna mänskliga värderingar, talang, innovation och banan för yrkesverksamma och företag relaterade till digital utbildning., som driver omvandlingen av organisationer och påverkar utveckling och lärande uppkopplad av människor, i Expolearning Awards 2024.

Med 10 kategorier och mer än hundra kandidatur presenterade kommer vinnarna att tillkännages onsdagen den 6:e med start kl 14:00 vid prisutdelningen, efter kongressens slut.