Egenföretagare kan fortfarande få sin gratis plats i "Accelera startups", den stora spanska acceleratorn

”Accelerera uppstarter” Det anses vara det största affärsaccelerationsprogrammet i Spanien och har redan börjat erbjuda råd och mentorskap till egenföretagare och företag av alla storlekar. Initiativet, som bl.a mer än fem månader av workshops, personlig mentorskap och möten med experter försöker hjälpa gratis till alla entreprenörer för att framgångsrikt lansera eller växa sina affärsprojekt.

Impact Hub och Mentor Day är de två acceleratorerna för Accelera Startups Program, ett projekt som finansieras av nästa generations EU-medel från Europeiska Unionen inom ramen för den spanska regeringens återhämtning och motståndsplan. Detta initiativ har redan startat men kommer att fortsätta under hela detta år 2024 stödja företag i alla aktiviteter och i olika faser av deras projekt.

Projektet Den lanserades denna månad och några av affärsaccelerationsprogrammen de är redan aktiva. Under hela året kommer nya upplagor att börja där egenföretagare och små och medelstora företag av olika storlekar eller sektorer kommer att kunna delta.

Dessa utgåvor De kommer att starta varje månad tills platserna är slutsålda. Idag egenföretagare och intresserade små och medelstora företag Du kan fortfarande begära ditt deltagande i ’Acelera Startups’ gratis genom denna länk. Genom att vara en del av initiativet kommer företag att få tillgång till experter inom olika områden som hjälper dem genom workshops, mentorskap och nätverkande att skala sin verksamhet och multiplicera sin försäljning.

Hur kan frilansare utöka sin verksamhet gratis genom ’Accelera Startups?

Detta program har med olika faser och kommer att utvecklas online eller personligen genom 50 timmars workshops, 40 timmars personliga mentorskap och nätverksevenemang. Deltagarna kommer också att ha möjlighet att arbeta i coworking spaces eller få tillgång till evenemang som 4YFN, bland andra förmåner.

Utöver detta har Impact Hub-nätverket mer än 25 000 entreprenörer i 65 länder, och mentordagen Det är den första acceleratorn i Spanien med mer än 4 000 företagare befordrades, så de egenföretagare, små och medelstora företag eller nystartade företag som har tillgång till det kommer att få möjlighet att lära sig om projekt och kontakter från alla typer av områden och platser. Det är faktiskt planerat att mer än 700 projekt ingår i programmet Accelererar startups, så att företag som får en plats kommer att ha möjlighet att vara en del av en community som ger dem tillgång till hundratals kontakter och potentiella partners och investerare.

Hela det här accelerationsprogrammet kommer att bestå av fyra faser för affärer:

 • Fas 1: Den första fasen kommer att pågå i en månad och består av 50 timmars utbildning och workshops.
 • Fas 2: Den andra fasen varar också en månad och består av 40 timmar online med individuell mentorskap.
 • Fas 3: Den tredje fasen pågår i tre månader och består av olika möten och nätverkande för företagare
 • Fas 4: Den fjärde fasen varar för evigt och består av konstant stöd som en del av Acelera Startups-systemet.

Sex ”ekosystem” ska ingå i programmet

Företag kan komma åt detta program både online och personligen. ’Acelera Startups’ är uppdelad i sex olika ekosystem som entreprenören kan komma åt beroende på sin stad eller sektor:

 1. Katalonien (personligen i Barcelona, ​​​​Tarragona och Girona).

 1. Andalusien (personligen i Málaga, Sevilla, Granada och Almería).

 1. Kanarieöarna (personligen på Teneriffa och Gran Canaria).

 1. Agri-food (online, från hela Spanien).

 1. Energi och ekologisk omställning (online, från hela Spanien).

 1. Turism och kulturella, musikaliska eller audiovisuella industrier (online, i hela Spanien).

Krav för att komma åt programmet

För att få tillgång till programmet behöver entreprenörer bara uppfylla tre krav, som är:

 • Var införlivad i Spanien,
 • Tillhör ett av de sex ekosystemen som nämns ovan
 • Var registrerad som egen företagare eller som företag. han registrering eller registrering av företaget får inte vara äldre än fem år (7 år när det gäller ekosystemet för energi och ekologisk övergång)

Hur man begär en ledig plats hos Acelera Startups

Egenföretagare och små och medelstora företag som är intresserade av att komma åt ”Acelera Startups” kan ansöka om en av platserna i programmet under en begränsad tid. För att göra detta behöver du bara komma åt formuläret via följande länk som indikerar att de rekommenderas med koden AYE.

När de har fyllt i formuläret kommer Acelera Startups-teamet att kontakta dem och förse dem med alla detaljer för att bli en del av detta program.