Egenföretagare som driver en tobaksaffär och deras anställda kan utbilda sig i den första specialiserade akademin

Dagens tobakshandlare påminner inte mycket om vad de var för bara ett decennium sedan, på grund av utvecklingen som ökningen av användningen av elektroniska cigaretter och ökningen av deras eget utbud, laddar mobila enheter för försäljning av snacks, godis och salta produkter. , genom uppladdningsbara presentkort (Spotify, Play Store, Amazon…) och även paketinsamlingsställen. Detta innebär att kontinuerlig utbildning har blivit ett oumbärligt verktyg för egenföretagare av denna typ av småföretag (mer än 16 000 i hela Spanien). Med ytterligare två problem: geografisk spridning och den digitala klyftan.

Två hinder som dessa proffs måste övervinna för att komma åt kunskap som behövs för att trivas i den digitala tidsåldern. Därav det framgångsrika deltagandet av ett initiativ som nu är i sin fjärde upplaga: BAT Staff Academy, en utbildningsakademi som lanserats av det multinationella försäljningsföretaget för tobak och andra produkter för tobakshandlare British American Tobacco (BAT), som är den första utbildningsakademin uppkopplad designad exklusivt för yrkesverksamma inom branschen.

Den senaste kunskapen och framstegen tillgänglig för egenföretagare av tobaksbutiker och deras anställda

Med ett berikande och praktiskt förhållningssätt har denna plattform blivit ett intressant verktyg för egenföretagare och deras anställda att skaffa den senaste kunskapen och framstegen om nya lägre riskalternativ, samt om digitaliseringen av sektorn.

I sin tidigare utgåva 2023 hade BAT Staff Academy aktivt deltagande av 4 100 användare och 1 700 försäljningsställen, vilket genererade totalt 230 000 besök och examen 700 yrkesverksamma. Siffror som återspeglar den inverkan som akademin har haft på sektorn, som lyfter fram dess relevans och effektivitet när det gäller att uppdatera kunskaper och färdigheter.

Denna framgång med deltagande har lett varumärket att fortsätta stärka sitt engagemang för branschen, förnya initiativet under namnet BAT Staff Academy Next Level, för att främja innovativa utbildningsmetoder och i linje med dess engagemang för framsteg och excellens. industri. Inte förgäves, utvecklingen av plattformen har varit konstant sedan starten 2021, anpassa sig till behoven i världen av tobakshandlare och dess användare, erbjuda uppdaterad information om de senaste lanseringarna, framsteg inom lägre riskalternativ för hälsa och det senaste inom digitaliseringen av sektorn.

Således presenterar 2024-utgåvan en innovativ struktur med sex informativa piller, utformade för att underlätta inlärning på ett underhållande och didaktiskt sätt. Dessutom innehåller programmet innehåll fokuserat på säljoptimering, företagsledning och, svepande en bit hem, en komplett uppdatering av BAT-katalogen för år 2024. Allt detta tillgängligt online, så att det är möjligt för egenföretagare tobakshandlare. är också medvetna om annat innehåll av intresse, såsom nyheter, nyheter och utbildningsverktyg.

Kontinuerlig utbildning är nyckeln till framgång för tobakshandlare i den digitala tidsåldern

På en allt mer konkurrensutsatt och föränderlig marknad är utbildning en investering (i det här fallet lyckligtvis gratis) som gör det möjligt för tobakshandlare att möta de nuvarande utmaningarna i sin verksamhet och dra nytta av de möjligheter som den digitala världen erbjuder; att förvandla sina företag till innovativa, konkurrenskraftiga och lönsamma utrymmen. Med tanke på denna situation är några av trenderna som kommer att läras ut på BAT Staff Academy följande:

 • Formationen som en motor för innovation.
  • Utöka erbjudandet av produkter och tjänster. Utbildning gör att tobakshandlare kan utforska nya marknadsnischer och erbjuda produkter och tjänster utöver traditionell tobak.
  • Anpassa sig till ny teknik. Kunskap om digitala verktyg som e-handel och sociala nätverk öppnar nya affärsmöjligheter.
  • Förbättra företagsledning. Utbildning i företagsledning och marknadsföring hjälper till att optimera tobakshandlarens lönsamhet och bygga kundlojalitet.
 • En form av övervinna den digitala klyftan.
  • Bildades kl grundläggande digitala färdigheter. Bli bekant med användningen av Internet, e-post och onlinehanteringsverktyg.
  • Dra nytta av utbildningsplattformar uppkopplad. Det finns specifika kurser och program för tobakssektorn tillgängliga var som helst.
  • Begäran hjälp och råd. Föreningar av tobakshandlare och leverantörsföretag kan erbjuda stöd vid införandet av ny teknik.
 • De odds uppkopplad som allierade.
  • Flexibelt schema. Onlinekurserna anpassar sig till tobakshandlares behov och tillgänglighet, vilket möjliggör utbildning utan att avbryta affärsverksamheten.
  • Kostnadsminskning. Eliminerar kostnader för resor och boende i samband med personlig träning.
  • Bred olika kurser. Det låter dig hitta specifik utbildning inom varje tobakshandlares intresseområden.