Extremadura anordnar en ny dag i februari för att informera om stöd till exporterande små och medelstora företag

Egenföretagare och små och medelstora företag i Extremadura kommer att kunna delta nästa torsdag, den 29 februari, en del nya dagar organiserat av styrelsen för att offentliggöra stöd till små exportföretag. Olika tekniker kommer att delta i evenemanget och kommer att förklara fungerar av dessa rader och kommer att förklara hur man kommer åt till dem.

Organisationen för dessa dagar ansvarar för Junta de Extremadura, i samarbete med Extremadura Avante. Evenemanget kommer att ta upp ”Stöd till internationaliseringen av företaget Extremaduran och främjandet av specialiserad sysselsättning inom utrikeshandeln. ”Dekret 14/2022 av den 30 november och dekret 59/2023 av den 24 maj.”

Denna dag är inramad i ”Business Qualification for Export”-programmet, och kommer att ha deltagande av utrikeshandelstekniker från Utrikeshandels-, marknads- och konkurrenstjänsten som hanterar detta stöd. Evenemanget kommer att äga rum den Torsdagen den 29 februari 2024 personligen på Extremadura Avante-anläggningarna i Mérida dock kan också följas samtidigt genom Teams plattform.

Dag för att informera om stöd till egenföretagare och exporterande små och medelstora företag

Evenemanget, riktat till affärsmän och chefer för extremaduranska exportföretag, syftar till att mål att informera och underlätta tillgången till det senaste samtalet av dekret 14/2022 av den 30 november, som reglerar stöd till internationalisering av Extremadura-företag och av dekret 59/2023 av den 24 maj, som syftar till att främja specialiserad sysselsättning inom utrikeshandeln.

Målet med detta evenemang, som förklarats av styrelsen, är informera och underlätta småföretagens tillgång till ovannämnda biståndsdekret för att utföra aktiviteter internationalisering och personalrekrytering specialiserade för utrikeshandelsavdelningar. Denna dag kommer särskilt att fokusera på att visa deltagarna den korrekta presentationen av filerna med hänsyn till deras karaktär.

Under dagen kommer det att finnas en kort beskrivning av olika hjälplinjer och aktiviteter som subventionerar dekreten. Dessutom kommer de tekniska aspekterna av biståndsbehandlingen att fördjupas och tvivel om subventionshantering och problematisk för tillgång till utländska marknader.

han innehållet i denna dag Den kommer att distribueras i följande tidsluckor:

  • 09.15 – 09.30 Mottagande av deltagare.
  • 09:30 – 09:45 Dagens invigning.
  • 09:45 – 10:00 Inledning till dekret 14/2022 av den 30 november och dekret 59/2023 av den 24 maj
  • 10:00 – 11:30 Utveckling av dekreten.

Extremaduranska företag som är intresserade av att delta i detta evenemang kan anmäla sig. tills nästa 28 februari från 2024 kl. 14.00 på Extremadura Avantes webbplats www.extremaduraavante.es

De registrerade intresserade av att delta i evenemanget via Teams plattform kommer du att få länken till sessionenpå begäran via e-post till kontaktpersonen för detta evenemang:

Enrique Rey: (e-postskyddad)