Utbildning för företagare som vill skapa ett företag eller för egenföretagare som redan är veteraner

De Träning har redan blivit en nyckelpjäs för alla människor som vill starta ett företag eller till och med redan äger ett. Kurser inom digitalisering, företagsledning och administration, redovisning eller något annat område som påverkar verksamheten är väsentligt för att anpassa sig till en marknad i ständig förändring.

De senaste åren har de börjat genomföra specialiserade masteralternativ för frilansare eller andra yrkesverksamma som redan har etablerat sin karriär men vill fortsätta träna eller som är på väg att starta ett nytt projekt företag. I något av dessa två fall, Master in Business Administration (MBA) är ett sätt att utbilda sig inom väsentliga områden av företagsledning: från ekonomi och redovisning, till personal- eller teknisk resurshantering.

Faktum är att, enligt olika studier, på kort tid har antalet yrkesverksamma som bestämmer sig för att utbilda sig genom en av dessa magisterexamen multiplicerats med mer än tio.

Att välja rätt MBA online kan öka entreprenörernas inkomst med mer än 30 %

När de väljer en MBA för att förbättra sina kunskaper om företagsledning kan entreprenörer ha svårt att hitta rätt. Idag finns det dussintals skolor som erbjuder dessa magisterexamen. Och några av dem mycket igenkända.

En av dem är Online MBA från International University of Valencia (VIU). I själva verket, enligt Online Higher Education Ranking (FSO) som utarbetats av marknadsundersökningskonsultföretaget Hamilton och Emagister, innebär det att ta en online MBA som denna en ökning av lönen eller inkomst för företagare på 33,7 % i genomsnitt.

Hitta en MBA med internationell certifiering

Till exempel honom VIU MBA har erkänts med fem stjärnor, den högsta poängen, av QS Stars Rating System av Quacquarelli Symonds, en av de mest prestigefyllda internationella organisationerna inom utbildningsområdet. Detta sigill erkänner examens förträfflighet och kvalitet, och lyfter särskilt fram dess anställningsbarhet, tillfredsställelsen hos sina studenter och den internationella karaktären hos studentkåren. VIU är det enda onlineuniversitetet i Spanien som har detta QS Stars tätning.

Som förklaras av universitetet i Valencia själv, har VIU online MBA en läroplan med ett praktiskt förhållningssätt för entreprenörer. Utbildningen ges av en fakultet som består av ”framstående aktiva yrkesverksamma, forskare och akademiska experter. Detta konfigureras genom ett system med fyra moduler, som täcker kunskap relaterad till affärsinriktning och ledning i en mycket föränderlig miljö, och tydligt fokuserad på innovation och internationalitet. Dessutom får du exklusiv tilläggsutbildning i strategi, innovation och ledarskap, tack vare IMPULSO Bootcamp.”

han IMPULS Bootcamp Det är ett program fyra veckor där eleverna kommer att kunna öka sin kunskap om näringslivet ur olika perspektiv, skaffa sig ny kunskap, nyckelfärdigheter och kompetenserDetta kommer att ske genom att arbeta inom tre verksamhetsområden: strategi, innovation och ledarskap.

Två alternativ: digitala eller hållbara företag

När det gäller typen av utbildning, som förklarats av VIU-universitetet, med sin online MBA-masterexamen, Eleven kan välja ett av följande två specialiseringsalternativ:

  1. Ta specialitet i Digital Business Management, Efter avslutade studier tog han magisterexamen i företagsekonomi och management med specialitet i Digital Business Management.

  1. Ta specialitet i hållbar företagsledningerhåller efter avslutade studier en magisterexamen i företagsekonomi och management med en specialitet i hållbar företagsledning.