SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mindre fysisk aktivitet i kombination med för mycket kaloristinn mat
February 4th, 2014

Mindre fysisk aktivitet i kombination med för mycket kaloristinn mat har lett till att en betydande andel av befolkningen idag klassas som överviktig eller fet. Extra kilon innebär högre risker att drabbas av en rad allvarliga sjukdomar. För ökat välmående och ett friskare liv är det viktigt att du ändrar dina vanor. Ett effektivt sätt att förlora kilon och må bättre är att byta ut en eller två måltider per dag mot Herbalifes måltidsersättning. Surfa in på painon-hallinta.com och läs mer om Herbalife Norge hälsoprodukter.

I vår e-butik, www.painon.hallinta.com, erbjuder vi tre olika viktminskningspaket: Herbalife Quickstart (för dig som väger under 80 kilo), Quickstart + (för dig mellan 80 och 100 kilo) samt Quickstart ++ (för dig över 100 kilo). Notera dock att faktorer som kön, längd och fysisk aktivitet också spelar in. Kontakta därför vår kundtjänst-e-postadressen är info@painon-hallinta.com eller info@sundochpigg.se- och du känner dig osäker eller om du har några frågor om våra olika preparat.

Grundpaketet 2 stycken Formula 1 proteindrinkmix samt 1 stycken Formula 2 Multivitamin. För effektiv viktkontroll, byt dagligen ut två av dina huvudmål (exempelvis frukost och lunch) mot en proteinshake. Formula 1 innehåller mjölk- och sojaprotein, mikronäringsämnen samt tillsatser av ört- och växtextrakt. Blanda 2 matskedar mix med 2,5 deciliter så är måltiden klar. Tillagningstiden är minimal. Formula 2 Multivitamin är ett unikt näringstillskott som innehåller alla de vitaminer och mineral din kropp behöver för att må bra. Ett paket innehåller 90 tabletter och räcker i 30 dagar.

För de bästa hälsopreparaten för viktminskning och träning, handla hos www.painon-hallinta.com!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa