Miquel Camps, ny president för Autónomos Pimec

Med den nya egenföretagarlagen som bakgrund vill den nya Pimec Self-Employed Board och det nya Advisory Council fortsätta att försvara rättigheterna för egenföretagare och se till att deras villkor förbättras.

Miquel Camps har en viktig karriär på Pimec: från 2011 till 2015 var han ordförande för Pimec Joves och är för närvarande också ordförande för Pimec Metall och medlem av exekutivkommittén. Inom affärsområdet har han arbetat sedan 1995 i familjeföretaget Miquel Camps, SA, dedikerat till installation av el, VVS och datornätverk. Han är för närvarande chef för företaget. Dessutom är han grundande partner och administratör av Tadexa 2010 SL, dedikerad till tillverkning av ventilations- och utsugskanaler och sedan 2011 är han ensam administratör för företaget Miquel Camps Instal·lacions, SL, dedikerat till luftkonditionering installationer.

Efter ändringarna är den nya styrelsen för Autónomos Pimec följande:

President: Miquel Camps, chef för Miquel Camps, SA.; ordförande för Pimec Metall; och medlem av Pimecs verkställande kommitté.

Vice ordförande:

  • Carlos Berruezo del Río; grundare av Bufet och Assessoria Berruezo; och ordförande för Collegi de Graduats Socials de Barcelona.
  • Carme Garcia, ekonom från universitetet i Barcelona. Diplom i skatterätt och skatterådgivning från Centrum för företagsstudier och PADE (Senior Business Management Program) från IESE. Han samarbetar för närvarande med Francesc José Maria, SLP Legal Office; Även ledamot i kommittén

Pimec Executive:

  • Alejandro Goñi, ordförande för Association of Concessionaires av Mercado de la Conceptió; ordförande för Gremi de Peixaters de Catalunya; ordförande för PimeComerç; och medlem av Pimecs verkställande kommitté.

Vokaler:

  • Josep Burgas, chef för Representaciones Burgas, SL; ordförande för Consell de Collegis d’Agents Comercials de Catalunya; ordförande för Official College of Commercial Agents of Girona
  • Núria Cortés, psykoterapeut – transaktionsanalytiker; medlem av Pimec Dona y Empresa-kommissionen.
  • Fermí Estivill, ägare till företaget Printmakers.
  • Rocío Gutiérrez, grundare av företaget 3e Luxury Services Barcelona; medlem av Pimec Turisme-sektorn.
  • Xavier Pujol, managing partner för Advanto; vice ordförande för Pimec Vallès Oriental Executive Commission.
  • Antoni Torres, ordförande för FEFAC, Federation of Pharmacy Associations of Catalonia; styrelseledamot i Pimec.
  • Juan José S. Villalobos, chef och grundare av Getting Contacts.