SeedRocket kommer att hålla ett nytt Entrepreneur Campus i höst i Madrid

Startupacceleratorn SeedRocket lanserar återigen en upplaga av sitt Entrepreneur Campus, som kommer att äga rum från 4 till 8 november i Madrid. Detta bootcamp (intensiv mjukvaruutvecklingsevenemang) kommer att hållas ett år till i Google for Startups Campus, där det också räknas med plats att rymma börja av dess accelerationsprogram.

Evenemanget kommer att föra samman mellan tio och 12 IKT-projekt, vars värdeförslag visar deras potential att bli konsoliderade företag under de kommande åren, övervinna den nuvarande situationen, det logiska behovet av ekonomisk finansiering och de olika utmaningar som uppstår för alla företag i sina startups.

Projekt kommer att vara berättigade att få upp till 300 000 euro i finansiering från affärsänglar

Sedan 2008 har SeedRocket fortsatt sina ansträngningar att hjälpa entreprenörer att få sina projekt framåt, även i kristider. Under dessa 15 år har acceleratorn eftersträvat detta mål att analysera, välja ut och stödja de bästa IKT-projekten, nyckeln till den digitala omvandlingen av praktiskt taget alla sektorer. År 2024 återvänder den således med sitt berömda Entrepreneur Campus, för att fortsätta sitt arbete med att stödja ekosystemet för spanska framväxande företag.

Företagarna Under campus kommer de att kunna räkna med SeedRocket-teamet av mentorer, alla entreprenörer och affärsänglar av framgång, att träna och arbeta med din modell genom träningspass mentorskap. Dessutom under denna händelse fyra intensiva dagar av träning och råd, Entreprenörer kan också dela med sig av sin kunskap till andra börja närvarande.

Sista dagen kommer att firas Investerarens dag av den här utgåvan, där grundarna av finalistföretagen inte bara kommer att få möjlighet att visa allt de lärt sig under programmet, utan De kommer att vara berättigade att få upp till 300 000 euro i finansiering från affärsänglar från SeedRocket-nätverket och riskkapitalfonden 4Founders Capital.

De tre börja Vinnarna kommer dessutom att få ett paket med priser och förmåner som erbjuds av sponsorerna (BStartup av Banco Sabadell, Lean Finance, AWS, 4Founders Capital, Google for Startups, Metricson, EAL Asesores, Luk Beer och Acciò), värda mer än 50 000 euro .

En ny upplaga av SeedRocket Entrepreneurs Campus återvänder till Madrid

Det finns fyra krav för att registrera sig för programmet fram till den 15 september

Kraven för att delta på 32:a Entrepreneur Campus är att projekten har åtminstone en betaversion eller prototyp, är relaterade till sektorn för Internet eller mobila enheter, söker investeringar för att fortsätta växa och som har en tydlig global vision om tillväxt.

Så för dem som har ett IKT-affärsprojekt i handen kan detta vara möjligheten de behöver för att ge det den nödvändiga skjuts. Anmälan till denna nya upplaga av Entreprenörscampus kommer att ske öppet till 15 september 2024. Och för att hitta all information om hur du deltar i urvalsprocessen, klicka bara på den här länken.

Entreprenörscampus är ett helt gratis utbildningsevenemang för entreprenörer: SeedRocket är en ideell förening och finns inte kvar med rättvisa i utbyte mot de tjänster som tillhandahålls. I sina 31 tidigare utgåvor har acceleratorn sett mer än 400 projekt, bland vilka är några framgångshistorier som Holded, Deporvillage, Marfeel, Escapada Rural, Kantox, Rentger, Flanks, Habitissimo eller Rated Power.