Sommaren är på väg och det gör även skadeinsekter som tvingar företag att skydda sina kunder.

Juni månad har precis börjat och runt den här tiden är det inte ovanligt för insekter dyker upp i lokaler och kontor av affärer. Ett problem som inte bara påverkar bekvämligheten för kunder och anställda, utan också bild av verksamheten.

En av de vanligaste och mest obekväma skadedjuren vid den här tiden på året är myggor. I nästan alla företag, och särskilt de som ligger i fuktigare områden, Dessa insekter förökar sig.

Den första försvarslinjen mot insekter är vanligtvis alltid förebyggande. För att undvika kundklagomål, Det är viktigt att hålla utrymmen rena och se till försegla eventuella inträde för insekter…

När arbetsplatsen är ren och ventilerad kan du börja förhindra att insekter kommer in i verksamheten med olika verktyg som till exempel anpassade myggnät. Även om detta verkar vara ett enkelt redskap att välja och använda Mått och material är avgörande för korrekt installation och funktion.

Nedan är några tips för att korrekt mäta myggnät och Lämna inga luckor där myggor kan smyga sig in, och gå inte heller för långt och förhindra att den placeras rätt.

Nycklar att tänka på innan du väljer ett anpassat myggnät för ditt företag

  • Professionella verktyg

Det första som måste tas i beaktande är verktyget med vilket utrymmena där installationen är tänkt att utföras mäts. I denna mening måste du vara mycket skarp och Du bör under inga omständigheter använda en sömmerska mätare för att utföra mätningen.eftersom dessa band inte är godkända och inte är särskilt exakta i sina mått på millimeternivå.

Det mest tillrådliga för att utföra detta arbete är att använda en måttband av bra kvalitetgjord av hållbara material, såsom glasfiber, stål, belagt stål, kolfiber… designade för att motstå deformation.

För upprullade myggnät måste mät toppbredden, precis där huvudet ska placeras. Från resultatet kommer 2 millimeter att behöva subtraheras om det ska placeras på fönstrets PVC eller aluminium och 3 millimeter om det tvärtom går direkt till väggen. Anledningen är att få tillräckligt med utrymme för korrekt placering.

För fasta myggnät kommer fortsätta noggrant mäta fönsteröppningen från ena sidan till den andra, ta mätningar från tre punkter; ovanför, i mitten och under ramen. Slutligen måste det minsta måttet göras för att uppnå den mest lämpliga passformen.

Om det är en glidande myggnätdet blir enklare, det kommer att räcka till mät från insidan av ena sidan av ramen till insidan av den andra sidan. Återigen är det tillrådligt att använda trepunktsmetoden för att få den minsta.

För dörrar, mät från insidan av ena sidan av dörrkarmen till den andra sidan.

Höjden på ett fönster kan vara oregelbunden, så det är lämpligt mät på olika punkter utspridda över hålets topp där den anpassat myggnätoch återigen ta det mindre måttet som referens i fallet med upprullade myggnät.

De fasta måste mätas från fönsteröppningen upptill till botten och ta tre mått till vikt med den minsta. Med skjutreglagen kommer mätningen att göras från den övre inre delen av ramen till den motsatta inre delen av ramen.

I måtten Det rekommenderas alltid att avrunda nedåt när uppgifterna erhålls inte är exakta eller när de ligger mellan två mätningar. På detta sätt myggnät De kommer att passa bättre, med mer avstånd och utrymme.