Vilka är de bästa plattformarna för frilansare som vill börja investera i kryptovalutor?

Handel med kryptovalutor i Spanien har vuxit kraftigt de senaste åren. Med väldefinierade regler har vårt land blivit en av de bästa destinationerna för kryptoinvesterare av Europa.

Men idag finns det hundratals utbytesplattformar för kryptovaluta, många av dem med höga avgifter eller få garantier för investerare. Av denna anledning, i många fall, egenföretagare och andra personer som överväger börja investera på kryptomarknaden De kan ha svårt att välja rätt aktiemarknad bland alla alternativ i Spanien just nu.

I den här guiden kommer vi att diskutera några av de bästa kryptovalutabörserna baserat på vissa faktorer såsom adekvat licensiering och reglering i Spanien; mångfalden av tillgångar; Kommissionerna; metoderna för att sätta in och ta ut pengar i euro; eller säkerhetsåtgärder.

Rekommenderade utbytesplattformar för frilansare och små spanska investerare

Efter att ha analyserat flera kryptovalutabörser är experter överens om att det idag finns många plattformar som uppfyller dessa kriterier. Men generellt sett skulle man kunna lyfta fram fem börser som kan rekommenderas för handlare och investerare Spanjorerna, enligt olika åsikter som samlats in av experter:

Dessa plattformar är reglerade, erbjuder rekommenderade kryptoprodukter för nya och erfarna handlare, har konkurrenskraftiga provisioner och underlättar in- och utträde av euro.

Antagandet av kryptovalutor i Spanien fortsätter att växa tack vare kryptovalutarelaterade regler och EU-regler som säkerställer investerarskydd. Använder en licensierad plattform som Changelly eller Coinbase kan spanska användare enkelt börja köpa och handla med Bitcoin, Ethereum och hundratals andra valutor.

Andra fantastiska alternativ inkluderar Coinbase för nybörjare eller Binance för erfarna handlare som använder avancerade verktyg.

1. Changelly.com

Changelly är en utbytesplattform för kryptovaluta somoch underlättar utbyte av olika kryptotillgångar snabbt och enkelt. Några av dess fördelar för investerare kan vara snabbt utbyteden mängd av kryptovalutor, a Gränssnitt vänlig, den förändring av taxor transparent säkerhet, eller möjlighet att genomföra transaktioner utan behov av föranmälan.

2.Bitget

Bitget sticker ut för att erbjuda lågprovisionsverksamhet med ett brett utbud av digitala tillgångar. P2P-plattformen gör det enkelt att sätta in euro och komma igång. Erfarna handlare kommer också att uppskatta möjligheterna för handel med derivat och marginaler. Förutom Bitget debiterar endast 0,10% för handel spot och 0,02% för terminshandel vilket gör det mycket tillgängligt för aktiva handlare.

För extra bekvämlighet kan vissa valutor växlas direkt mot euro.

3. Binance

Med ett stort urval av digitala tillgångar är Binance utan tvekan en bra kryptovalutabörs för altcoinhandlare. P2P-plattformen ger ett enkelt sätt att finansiera ditt eurokonto via SEPA-banköverföring och kortbetalningar. Sammantaget kombinerar Binance låga avgifter och god tillgång till små kryptovalutor.

4. Myntbas

Coinbase anses varaeller en av de mest populära kryptovalutabörserna eftersom den är designad med enkelhet och alla användare kan enkelt navigera på plattformen. Dessutom tillhandahåller Coinbase Learn-portalen guider och videor för att lära nykomlingar allt om kryptovalutor. Denna plattform driver ett veckovis radioprogram på spanska för att utbilda lokalsamhället.

5. KuCoin

Ku Coin erbjuder ett stort urval av mynt och polletter. Handelsprovisioner börjar på endast 0,10 %, är lägst bland de flesta konkurrenter. Plattformen är mycket bekväm för nybörjare tack vare dess enkla gränssnitt. För altcoin-handlare som letar efter ädelstenar med mindre tak är Kukoin det bästa alternativet. Dess urval av tokens och satsningar sticker särskilt ut.