25 företag som anställer sci-tech talanger i Irland 2024

Vill du ha ett nytt jobb i år? Om du är osäker på var du ska börja leta bör den här omfattande listan hjälpa dig.

Nyligen rapporterade vi att arbetsmarknaden inom teknik och biovetenskap kommer att förbli stark även i år. Det ser ut som om förutsägelsen, som gjordes av rekryteringsföretaget Morgan McKinley, kommer att gå i uppfyllelse; det finns redan så många sci-tech-jobb som annonseras ut över hela Irland. Det är fortfarande bara januari, så vi är kanske för tidigt in på året för att göra några definitiva uttalanden, men det är säkert att säga att om du letar efter en ny roll kommer du att ha en hel del valmöjligheter.

Vi tittade på några av de många företag som för närvarande rekryterar talanger just nu och, för att vara ärlig, hade vi problem med att begränsa det.

Här är en lista över 25 företag som anställer roller inom områden från teknik till biovetenskap och från praktikplatser till seniora ledarskapsjobb.

Lycka till med jobbsökandet…

Accenture

Det tekniskt fokuserade professionella tjänsteföretaget anställer bland annat SAP funktionsarkitekt, ledare för kraftsystemteknik och flera tekniska kundtjänstrepresentanter med språkkunskaper. Det har också en hel del senior möjligheter som senior produktdesigner och senior analytiker.

Amgen

Det finns gott om lediga jobb inom teknik, teknik och biovetenskap på Amgen. Biotech anställer för närvarande för positioner som aseptisk tillverkningsprocesstekniker, ingenjörsadministratör, tillverkningsprocesstekniker specialiserad på inspektion och senior associate inom QC (kvalitetskontroll).

Aon

Ett av de största professionella tjänsteföretagen som finns, Aon har många öppna roller på Irland. Dessa inkluderar fullstackapputvecklare, lösningsarkitekt och senior fullstackapputvecklare.

BearingPoint

Molnlösningsarkitekt, senior lösningsarkitekt, data- och analysansvarig och DevOps containeringenjör är några av de roller som BearingPoint hoppas kunna fylla i Irland. Det har också vissa möjligheter till examen.

Bristol Myers Squibb (BMS)

Om du letar efter ett jobb hos ett sedan länge etablerat multinationellt företag i Irland, har BMS funnits sedan 1960-talet och har flera irländska platser. För närvarande har det lediga tjänster för roller som specialist på IT-platstjänster, senior specialist inom nedströms tillverkningssupport och QC bioanalytisk analytiker.

Citi

Fintech-jätten har ett stort nav i Dublin, och den anställer för positioner inklusive teknisk affärsanalytiker, såväl som positioner som dataanalytiker och processdesigner och omstruktureringsledare på sitt Belfast-kontor. Belfast har även lediga tjänster för praktikanter inom mjukvaruteknik.

Deloitte

Deloitte letar efter en regleringsansvarig för internet, en OpenVMS COBOL reverse engineer, en moln- och ingenjörschef, en Microsoft Teams teknisk specialist och en senior kraftplattformsutvecklare och många fler teknikfokuserade roller.

Equinix

Datacenterleverantören har flera irländskbaserade karriärmöjligheter, med roller som ingenjör för datacenterkritiska faciliteter, kontrollingenjör och praktikant som datacentertekniker.

Fidelity-investeringar

Senior DevOps-ingenjör, huvudsaklig fullstackingenjör, huvudsystemingenjör, huvudprogramvaruingenjör, gruppledare och UI-huvudmjukvaruingenjör är några av de positioner som Fidelity rekryterar till på sina kontor i Galway och Dublin.

Grant Thornton

En annan stor arbetsgivare för professionella tjänster, Grant Thornton, är för närvarande upptagen med att undersöka RTE:s ekonomi. Men det söker också personal med öppna roller inklusive teknisk supportchef och konsult för IT-revision och affärsrisktjänster.

Huawei

Senior forskningsingenjör, webbläsares 3D-renderingsexpert och datavetare är några av rollerna Huawei annonserar om. Det är också ute efter att fylla grafiska ingenjörsroller i sin accelerationsdivision för spelåtergivning.

Henkel

Det tyska konglomeratet anställer en lönespecialist med dataanalyskunskaper i Irland för att bidra till sin HR-avdelning. Rollen kräver att den sökande är kompetent i databassystem.

Intel

Ingenjörer efterlyses till Intels irländska verksamhet. Det har lediga tjänster för roller som defektreduktionsingenjör, processkemiprojektingenjör, processintegrationsutvecklingsingenjör och interningenjör.

Integral Ad Science

IAS gör teknik för medieplattformar, annonsörer och publicister för att hjälpa dem att spåra och optimera sin data. I Dublin anställs det för flera produktingenjörsroller, en produktchef och några praktikanter inom maskininlärning.

Kyndryl

Kyndryl letar efter talanger för att fylla positioner som cyberresiliency-arkitekt och cybersäkerhetsresponsanalytiker. Det har flera lediga tjänster för cyberresiliency-arkitekter så det är ett bra rop om den rollen passar dig.

Liberty IT

Senior mjukvaruingenjör, produktägare och full-stack senior mjukvaruingenjör är några av positionerna Liberty IT rekryterar till. Det tar också emot ansökningar till sitt lärlingsprogram TechStart fram till 1 mars.

Mastercard

Fintech Mastercard har många lediga tjänster just nu, inklusive BizOps-ingenjör, senior mjukvaruingenjör, ledande mjukvaruutvecklingsingenjör inom gjuteri-FoU, designchef för produktupplevelser och flera datavetenskapsroller.

MSD

Biovetenskapsföretaget vill fylla roller i Irland som API teknisk ledare, teknisk teamledare, tillförlitlighetsingenjör, automationsingenjör och processingenjör. Jobben är baserade på MSD:s sex platser i landet.

Nitro

Produktivitetsprogramvarutillverkaren anställer en C++-ingenjör och en platstillförlitlighetsingenjör i Irland, samt ett par andra roller där tekniska färdigheter skulle vara en fördel. Vissa tjänster utlyses som hybrid.

PwC

Jätten för professionella tjänster har flera tekniska karriärmöjligheter i Irland för tillfället, såsom dataanalys- och bekräftelsechef, informationssäkerhetsassistent, IT-projektgruppschef och IT-risk- och bevakningschef.

röd hatt

Det här teknikföretaget anställer för närvarande en landschef på Irland, såväl som en hel del mjukvaruingenjörer i olika karriärstadier, från praktikanter till ledande befattningar.

Tata Consultancy Services (TCS)

I Irland har TCS lediga tjänster i Letterkenny, Dublin, Cork och Belfast. Öppna roller inkluderar DevOps-ingenjör, full-stack-utvecklare, Java-utvecklare, lösningsarkitekt och SOC-analytiker.

Viatris

Vård- och teknikföretaget Viatris har möjligheter i sitt globala enhetsutvecklingsteam. Det är att anställa roller som senior enhetsdesigner, senior manager inom enhetsutvecklingssäkring, senior manager för enhetsprogram och mer.

Arbetsmänniska

Workhuman med huvudkontor i Boston och Dublin anställer flera ingenjörstjänster i Irland, inklusive mjukvarusupportingenjörer, huvudingenjör, seniora mjukvaruingenjörer och en applikationsingenjör.

Yahoo

Detta mångåriga teknikföretag är på jakt efter ingenjörer, med roller som sträcker sig från full-stack mjukvaruingenjör och mjukvaruingenjör till senior forskningsingenjör. Det letar också efter en forskare. Alla roller är avlägsna.

Ta reda på hur nya tekniska trender förändras i morgon med vår nya podcast, Future Human: The Series. Lyssna nu SpotifyÄpple eller var du än får dina poddar.