8 fantastiska kalender- och schemaläggningsappar för att se dig genom 2024

Från sådana som Google, Apple och Outlook Calendar till produktivitetsplattformar ClickUp och Todoist, det finns många sätt att hålla reda på möten under 2024.

Nuförtiden är de flesta av oss beroende av teknik för att komma ihåg våra möten och uppgifter; det är en mycket sällsynt person som magiskt kan komma ihåg vartenda Teams samtal eller e-postmeddelande som behöver besvaras för att bara använda sitt förstånd.

Upptagen i det moderna arbetslivet gör att vi behöver lite hjälp för att påminna oss om vårt ansvar. Så, gå in i automatisering. Det finns massor av appar och plattformar där ute som erbjuder olika funktioner beroende på dina behov.

Här tar vi en titt på åtta av de bästa på marknaden för 2024.

Calendly

Calendly är ett av de mest kända kalenderverktygen där ute som inte redan tillhör en stor plattform som Google eller Apple. Du kan registrera dig gratis med Google eller Microsoft. Det är bra för interna team och schemaläggning av externa samtal. Den har en mycket användbar funktion för att fylla i formulär som låter människor boka en mötesplats i din kalender.

Google Kalender

Det här verktyget är tillgängligt på Android, webben och iOS så att du kan använda det på en Apple-enhet också, om du inte gillar Apple Calendar eller Outlook. Google Kalender har ett snyggt, enkelt gränssnitt och är lätt att använda tillsammans med andra Google-produkter som Gmail och Google Drive.

Apple kalender

Apple Calendar är Apples flaggskepp, gör-vad-det-säger-på-plåtkalenderappen. Uppenbarligen är det bara för Apple-enhetsanvändare och du kommer att få ut det bästa av det om du redan använder andra Apple-bara produkter som webbläsaren Safari och iCloud.

Outlook-kalender

Om du redan använder Microsoft-verktyg som en del av din arbetsdag, varför inte börja lita på Outlook? Den är helt integrerad i e-posttjänster så när du skickar en inbjudan via e-post visas den i din kalender.

Du kan också ha kontakt med kollegor och hantera anställdas e-post- och kalenderposter.

Fantastiskt

Fantastical tar hand om ”event, uppgifter och möten” som dess slagord säger. Det är bara tillgängligt för användare av Apple-enheter, men det kan vara ett bra alternativ till Apple Calendar.

Fantastical finns på flera språk och den har en tidszonsomvandlare och en väderspårningsfunktion om dina möten är väderberoende.

Klicka Upp

Det är en produktivitetsapp som inkluderar schemaläggning och kalenderfunktioner, så om du behöver din plattform för att göra mer kan ClickUp vara ett bra val.

Du kan hålla reda på dina uppgifter, dokument och mer, tillsammans med möten och kalendrar.

TimeTree

TimeTree är tillgänglig som en gratis och premiumbetald tjänst. Premiumplanen låter användare dölja annonser och använda extrafunktioner som filbilagor och händelseprioritet.

Men även som gratistjänst är plattformen bra för att dela scheman och hjälpa teammedlemmar att hålla koll på varandras kalendrar och scheman.

Den är tillgänglig på Google Play och Apple App Store.

Todoist

Precis som ClickUp är Todoist mer av en organisation och produktivitetsplattform. Anledningen till att vi inkluderade den på den här listan är att den gör det möjligt för många av de andra kalenderappar som vi har presenterat att integrera med sina tjänster. Den stöder Google Kalender, Fantastical, Apple och Outlook.