Bönderna vill nå Madrid med avsikt att protestera framför PSOE:s högkvarter

Bönder har fortsatt att förlama gatorna och blockera vägar i olika delar av Spanien för fjärde dagen i radmitt under en strejk som har lett till stunder av spänningar på gatorna och med säkerhetsstyrkorna.

Både bönder och ranchägare har förlamat vägar och gator på olika platser över hela spanskt territorium. kräver en chockplan som tillåter förändring i den komplicerade situation som deras företag går igenom. Som de klargjorde för denna tidning skulle de protestera inför otillbörlig illojal konkurrens och bristen på rättvisa priser i sektornsamt begära att andra åtgärder som Bryssel hotade att vidta – före protesterna – som ”skadar gårdarnas livskraft” avbryts.

Av denna anledning, som denna tidning meddelade, kommer mobiliseringarna åtminstone att fortsätta, hela februari månad. Men, och även om det inte var planerat, Flera plattformar orkestrerade aktioner i syfte att nå Madrid.

Bönder kan drabbas av sanktioner om de inte rapporterar sina protester

Plattformarna var organiserade för att få husvagnar med fordon att stänga av trafik och tillgång till Madrid, Enligt flera medier, med avsikten att nå ”huvudstaden senast kl. 00:00 på lördag”och för att avsluta mobiliseringarna med en sista traktor-släp på Ferraz Street där PSOE:s nationella högkvarter liggerdock från regeringens delegationer och subdelegationer De kom ihåg att de skulle börja behandla sanktioner på grund av vägavstängningar och orapporterade protester.

Enligt olika källor, De skulle organiseras av oberoende plattformar, och, ”främjade av F6-plattformen”, skulle de finna sig själva utanför de traditionella jordbruksförbunden, som försäkrar att de måste ”kämpa för sina rättigheter.”

Även grupper av traktorer De har mobiliserat till vägarna från olika håll i Madrid-samhället. Så här har det gått till på M-600 och M-503 motsvarande det västra området av Madridvarifrån ett trettiotal fordon gav sig av mot huvudstaden i en marsch nära Valdemorillo.

Andra drabbade punkter har varit A-42, Toledo-motorvägenmed koncentrationer nära Illescas och trafiknedskärningar i går morse och A-3, i Cuenca, nära Tarancóndär en annan koncentration ägde rum, också mot Madrid.

Uppmaningen att mobilisera i Madrids huvudstad Det var i princip inte planerat förrän den 21 februaridagen då Union of Unions planerar att hålla en stor traktorparad som kommer att stanna i huvudstaden framför jordbruksministeriet.

Denna information har kommit efter olika källor efter att bilder läckt ut där bönderna fanns De misshandlade två civilgardets bilar som blockerade deras väg till Pamplonaett av de territorier där nya åtgärder har släppts lös.

Andra territorier där man kom överens om dragbilar i gårpå Zamora, Baskien, Cáceres och Badajoz, och Benavente, liksom Navarra, där till slut huvudstadens centrum kollapsade. Förutom, retentioner och skärsår förekommer på flera vägar till följd av mobiliseringarna, som sker i Malaga, Sevilla, Valencia, Albacete eller Cuenca.

Det är resten av uppmaningarna till bondeprotester under resten av månaden

Enligt COAG kommer de mobiliseringar som planeras av koordinatorn, UPA och Asaja att pågå, åtminstone under hela februari månad. med följande kalender försedd:

 • Dag 8 – Ávila, Salamanca, Ciudad Real och Huesca.
 • Dag 9 – Zamora, Bilbao och Extremadura.
 • Dag 12 – Alicante och regionen Madrid (regional M404).
 • Dag 13 – Rioja och Zaragoza (FIMA) 14 – Toledo, Guadalajara, Jaén, Sevilla, Palencia, Soria och Burgos.
 • Dag 15 – Castellóns hamn.
 • Dag 16 – Kantabrien.
 • Dag 21 – Murcia och Algeciras.
 • Dag 22 – Aragón, Cádiz och hamnen i Valencia.
 • Dag 23 – León.
 • Dag 27 – Córdoba.
 • För mars bekräftades ett enda anrop för närvarande, i hamnen i Algeciras den 21:a.