CEPYME Awards kommer att delas ut denna måndag för att uppmärksamma småföretagens bidrag

Spanska förbundet för små och medelstora företag (CEPYME) levererar denna måndag 29 januari hans utmärkelser tionde upplagan av utmärkelsermed syftet att känna igen och ge synlighet till småföretagens arbete och bana. Galan kommer att hållas i Reina Sofia-museets auditorium och kommer att innehålla deltagande av deras majestäter, kungarna, såväl som andra institutionella personer.

Med dessa utmärkelser, spanska förbundet för små och medelstora företag (CEPYME) vill känna igen figuren av den små och medelstora affärsmannen och egenföretagare och deras bidrag till ekonomiska och sociala framsteg och skapande av arbetstillfällen.

I år kommer priserna att delas ut till kategorier som årets små och medelstora företag eller årets egenföretagare, men också andra gillar SME med bästa betalningsmetoder. Priserna har beaktat kriterier som innovation; tillväxtpotentialen, graden av digitalisering av affärsverksamhet eller skapande av jobb, bland annat som kommer att bero på varje kategori.

Priserna, som har Hans Majestät Konungarnas hederspresidentskap, sponsras av Banco Santander och har samarbete med Randstad, Google, Inserta-Fundación Once, Visa, Axa, Orange, Endesa, Iberia On Business, Huawei, ISDI , Wolters Kluwer, Informa, Volvo och Ecoembes.

Enligt förbundet konsoliderar den här tionde upplagan en del Utmärkelser som föddes 2014 och som har belönat mer än 80 små och medelstora företag genom åren från alla hörn av Spanien”.

Finalister till CEPYME 2023-priserna som kommer att tävla om priset

Som rapporterats av CEPYME är finalisterna i var och en av kategorierna i denna tionde upplaga av CEPYME Awards 2023:

Ett pris som kommer att delas ut till det små och medelstora företag som utmärkte sig 2022 för sin affärsexpertis.

Finalisterna i denna kategori är:

-Clasol Frukt och Grönsaker (Castellón)

-Feniks Cleaning & Safety (Sevilla)

-Cancella Agricultural Machinery (A Coruña)

-SME Technological Innovation

– Campomayor Farm (Lugo)

-Sofamel (Barcelona)

-Vytrus Biotech (Barcelona)

  • Internationell utveckling för små och medelstora företag

Denna utmärkelse kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har utmärkt sig 2022 för sin närvaro utomlands och den internationella marknadsföringen av sina varor och tjänster.

Finalisterna i denna kategori är:

-Gabadi (A Coruña)

-Babe Laboratories (Valencia)

-Pcex Sourcing Industries (Alicante)

Priset kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har stuckit ut 2022 för att skapa jobb.

-Aslam Business Corporation (Madrid)

-Citanias verk och tjänster (Madrid)

-Feniks Cleaning & Safety (Sevilla)

  • SME Entrepreneur Project

Priset kommer att delas ut till det små och medelstora företag som presenterar det bästa nya och innovativa affärsutvecklingsprojektet, startat under 2020, 2021 eller 2022, och som har stor tillväxtpotential för de kommande åren.

-Exponentia Team (Valencia)

-Kapres Technology (Madrid)

-Wattson Smart Charging (Madrid)

Denna utmärkelse kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har stuckit ut 2022 för sitt bidrag inom näringslivet till lika möjligheter mellan kvinnor och män, inklusive sådana som syftar till att främja förening av arbete och privatliv.

-Clasol Frukt och Grönsaker (Castellón)

-Eurocampus utbildning och rådgivning (Tenerige)

-Sofamel (Barcelona)

  • SME Digital Transformation

Priset kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har stuckit ut 2022 för att ha digitalt transformerat sin affärsmodell, sina processer, sina produkter och tjänster och sin relation med sina kunder tack vare internet och ny teknik.

-Citanias verk och tjänster (Madrid)

-Clasol Frukt och Grönsaker (Castellón)

-Cancella Agricultural Machinery (A Coruña)

  • SME Energy Efficiency and Sustainability

Priset kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har stuckit ut 2022 för att ha genomfört energieffektivitetsåtgärder (efterfrågan minskad, implementering av effektiv, förnybar teknik eller hållbar mobilitet, samt integrering av energiledningssystem).

-Navarpluma (Navarra)

-Martí trims och spetsar (Alicante)

-Sleep’n Atocha (Madrid)

Priset kommer att delas ut till det små och medelstora företag som 2022 har stuckit ut för att ha genomfört cirkulära ekonomiåtgärder som bidrar till att omvandla den traditionella linjära produktionsmodellen till en cirkulär, där avfallsgenereringen minskar och maximalt utnyttjas av dem vars generation kunde inte ha undvikits. De effekter som uppnås i termer av miljöskydd som uppnås tack vare den cirkulära ekonomin och även förbättringen av företagens konkurrenskraft kommer att uppskattas särskilt.

-ABN Pipe Systems (Valladolid)

-Bandesur Alcalá (Jaén)

-Navarpluma (Navarra)

  • SMF med bästa betalningsmetoder

Denna utmärkelse kommer att delas ut till det små och medelstora företag som har stuckit ut 2022 för att förbättra sina betalningsvillkor och praxis till leverantörer, samt för att uppfylla företagets betalningsåtaganden.

-Aslam New It (Madrid)

-EHE Asesores Nova Consulting (Madrid)

-Auxitec Services and Supplies (Álava)

-Årets egenföretagare

-Manuel Fernando Castañón (Thom) (Barcelona)

– Jorge Hodgson Golding (JH Financial Advisors) (Teneriffa)

-Esther Pinto Trujillo (Alma 21) (Las Palmas)

  • SMF för inkludering av personer med funktionshinder

(Inom de närmaste dagarna kommer finalisterna att bli kända)