Den 17 maj kommer Madrid att stå värd för ett evenemang för egenföretagare som är intresserade av att göra affärer...

Den 17 maj står Palacio de la Prensa i Madrid värd för ett evenemang som anordnas av marknadsföringsbyrån Marcas que Enamoran, med syfte att etablera strategiska kopplingar mellan egenföretagare och entreprenörer som är intresserade av att göra hållbara företag eller anpassa de de redan har.

Kom ihåg från arrangörsföretaget att ”för de egenföretagare som vill vara en del av detta transformativa evenemang, biljetterna De finns nu med 14 % rabatt Begränsad tid. Köpet kan göras på följande länk.”

Parallellt planerar Marcas que Enamoran byrån att genomföra ytterligare en dag i onlineformatför att ge denna möjlighet till affärsmän och chefer som är långt från Madrid eller i de mer än sex spansktalande länder där detta initiativ har ett eko.

Evenemanget kommer att ge egenföretagare tillgång till verktyg för att förbättra hållbarheten

Dagen syftar till att upplysa egenföretagare och entreprenörer om de senaste trenderna inom hållbarhet för deras företag, samt skapa ett utrymme för samarbete och relationer mellan egenföretagare. I denna mening kommer evenemanget att ha flera faser och fördelar för sina deltagare:

  • Strategiska kopplingar: Konferensen kommer att underlätta möten med företagsledare, experter inom hållbarhet, innovation, kommunikation, mångfald, cirkulär ekonomi, bland andra engagerade proffs, vilket genererar unika möjligheter för strategiska samarbeten.
  • Avslöjande innehåll: Deltagarna kommer att få tillgång till föredrag och diskussionspaneler som kommer att avslöja de senaste trenderna, framgångsrika strategier och inspirerande fallstudier inom området hållbarhet, marknadsföring, employer branding, social integration, hållbar innovation, etc.
  • Tillgång till exklusiva resurser: Marcas que Enamoran kommer att ge deltagarna tillgång till exklusivt material och praktiska verktyg för att implementera hållbara metoder i sina företag.
  • Direkt inspiration från Nacho Dean: Möjligheten att lyssna och lära direkt från Nacho Dean, en inspirerande figur som har ägnat sitt liv åt att försvara miljön, kommer att bli en unik och transformerande upplevelse.