Extremadura öppnar återigen registreringen till Funds Summit, forumet för stöd till egenföretagare

Egenföretagare och småföretag kan nu bl.aAnmäl dig till Funds Summit, ett forum anordnat av Extremadura där dussintals experter kommer att delta för att diskutera alla subventioner och resurser som företagen har till sitt förfogande.

Evenemanget kommer att hållas nästa månad kl Caceres och kommer att få ett institutionellt välkomnande av ministern för ekonomi, sysselsättning och digital transformation, Guillermo Santamaría Galdón.

Funds Summit-forumet som anordnas av General Directorate of Business, syftar till att föra egenföretagare och företag närmare praktisk information om alla stöd- och investeringsincitament tillgängliga, liksom ge dem direkt kontakt med de enheter som ansvarar för deras förvaltning. Detta ny utgåva kommer att genomföras 10 juli i Cáceresi anläggningarna på Jesús Usón Minimally Invasive Surgery Center.

Instrument och hjälpmedel för företag som kommer att presenteras under evenemanget

Under evenemanget kommer följande block av stöd och resurser att utvecklas:

Instrument för företagsinvesteringar.

  • Investeringsstöd från Generaldirektoratet för näringsliv. Celina Pérez Casado, generaldirektör för företaget.
  • Finansieringsprogram och leverans av industrimark. Miguel Angel Mendiano, generaldirektör för Extremadura Avante.
  • Garantier för utveckling av investeringsprojekt. María José Solana, direktör för Extraval.

Stöd till investeringar i utbildning och sysselsättning.

  • Stöd för tillsvidareanställning och för främjande av egenföretagande. Pedro Galán Berrocal, generaldirektör för Employment.
  • Utbildningsprogram anpassade till företag. Mª José Nevado, generaldirektör för Employment Training.

Praktiska fall av framgångsrik investering i Extremadura. Intervjuer med företag som effektivt hanterat sin investeringsstrategi.

Stöd till teknik och innovation.

  • Stöd till digitalisering och cybersäkerhet. Jesús Coslado Santibáñez, generaldirektör för regional digitalisering
  • Stöd till företag inom FoU&I. Javier de Francisco Morcillo, generalsekreterare för vetenskap, teknologi och innovation.

Stöd för handel.

  • Stöd till handel. Juan Víctor Píriz Maya, generalsekreterare för ekonomi, näringsliv och handel.

Under evenemanget kommer företag att kunna stänga personliga tekniska rådgivningsmöten med de enheter som är ansvariga för stödet, för att lösa specifika tvivel om stöd till deras affärsinvesteringsprojekt.

Som en nyhet, i denna nya upplaga av Funds Summit på eftermiddagen, annorlunda praktiska workshops relaterade till ämnen som nycklar för att undvika incidenter i hanteringen av regionala incitament, bankfinansieringsresurser eller steg för att bygga en solid finansiell strategi.

Företag, egenföretagare och organisationer som stödjer näringslivet kan idag anmäla sig till evenemanget via hemsidan: https://fundssummit.extremaduraempresarial.es