Handelskammaren inbjuder alla egenföretagare och företag att värdera det bästa av Spanien

Det kan vara kvartersbageriet, staden där morföräldrarna föddes, barnskolan, pata negraskinkan, hantverksölen gjord av nunnorna i ett visst kloster eller Ana Peleteiro. Spanska handelskammaren och España Mejor-plattformen har lanserats #LoMejor-kampanjen. Är om en månad lång utmaning så att alla egenföretagare och små och medelstora företag delar det bästa av vårt land.

Denna kampanj, som huvudsakligen kommer att utvecklas på sociala nätverk, och som redan annonseras i urbana medier i städer över hela Spanien (busshållplatser, presskiosker, informationspaneler…), syftar till att huvudmålet att främja de värderingar, produkter, platser och människor som av olika anledningar inspirerar oss inne i Spanien.

#LoMejor-kampanjen har nationella och internationella ambassadörer

Talrik personligheter från affärsvärlden, film och teater, sport, gastronomi, litteratur och musik i vårt land har redan anslutit sig till denna kampanj. Journalisten Rosa Montero, arkitekten Joaquín Torres och sångerskan Sole Giménez, kocken Julius och skådespelaren Alberto López har varit några av de första att stötta kampanjen som också har överskridit vårt lands gränser, med deltagande av kocken brittisk Jamie Oliver eller Iberias president Marco Sansavini.

Således, för Miriam González, grundare av España Mejor-plattformen, ”är den viktigaste delen av denna idé att vårt land har mycket att erbjuda, och vi måste synliggöra talangen, mångfalden och kreativiteten som vi spanjorer har.”

José Luis Bonet, ordförande för den spanska handelskammaren, betonade för sin del behovet av att ”göra flaggan för det spanska varumärket, genom alla medborgare som bidrar till att bygga vårt land ochmed din ansträngning och ditt arbete, ”De gör Spanien till en av de bästa platserna att bo på.”

Ett exempel på kampanjen är följande video:

Kampanjen kan fungera som en kampanj för egenföretagare och små och medelstora företag som deltar

Denna kampanj bygger på en mycket enkel utmaning: egenföretagare och entreprenörer uppmanas att göra det spela in en kort video med sin egen mobiltelefon som rekommenderar ett värde, en person, ett företag, en produkt eller en plats som för dem representerar det bästa i vårt land. Och ladda sedan upp videon, märkning Spanien Best (@esmejoroficial) och Handelskammaren (@camarascomercio), till dina personliga sociala mediekonton (Instagram, trådar, LinkedIn och X), med hashtaggen #Det bästa.

Det är nödvändigt att ta hänsyn till att:

  • Kampanjen kommer att vara aktiv från 12 juni till 5 juli på Instagram, Facebook LinkedIn, Threads och X.
  • Videon Den bör inte ha en större förlängning vid 20 sekunder.
  • Det mest rekommenderade är Börja inspelningen med frasen ”Det bästa med Spanien är…” och avsluta det med att utmana andra med frasen: ”Och för dig, vad är bäst?”
  • Några praktiska tips är spela in den i dagsljus, undvik bakgrundsljud och placera telefonen i vertikalt läge.

Således, de sociala medieprofilerna för Spanien Bättre är

och det annorlunda handelskammarens sociala profiler från Spanien är: