14 företag anställer inom automation just nu

Om du söker en karriär inom automation behöver du inte leta längre, eftersom det finns ett antal olika företag som för närvarande rekryterar inom området.

Automation är en drivkraft på arbetsplatsen, driver industrier framåt och potentiellt gör arbetsdagen enklare för alla. Allt eftersom automatiseringen av arbetet fortsätter, söker företag anställa de yrkesverksamma som har kompetensen att förnya för en mer automatiserad framtid.

Ta en titt på den här listan över företag som för närvarande vill lägga till en begåvad, ambitiös automatiseringsproffs till sina team.

Accenture

Accenture tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och lösningar inom strategi, rådgivning, digital, teknik, säkerhet och drift. Det amerikanska multinationella företaget, som har sitt huvudkontor i Dublin, Irland, vill fylla en position som hybrid ops tech säkerhetsarkitekt.

Amgen

Biopharmaföretag med huvudkontor i Kalifornien Amgen anställer automationsarbetare i ett antal roller. För att vara baserad på plats i Puerto Rico, söker Amgen en Mfg-ingenjör.

Det finns också en avlägsen chef för skatteteknik i Kalifornien och en flexibel/hybridspecialist inom datasystemvalidering på Rhode Island.

Aon

Multinationellt företag Aonsom fokuserar på riskhantering, försäkring, återförsäkringsmäklare och investment banking, har ett antal positioner öppna för arbetssökande.

Företaget funderar på att anställa en automations-QA-ingenjör för att ansluta sig till teamet på plats i Bengaluru, Indien.

Aon har också en öppning för en mjukvaruingenjör inom maskininlärning och automationsteknik i Krakow Polen. Rollen är distans och på heltid. Teamet i Minneapolis, USA, letar efter en ledare för AI och automatisering på plats.

Bristol Myers Squibb

Amerikanskt läkemedelsföretag Bristol Myers Squibb (BMS) annonserar för närvarande ut en position i Nederländerna. I Leiden, Sydholland, söker BMS anställa en chef för OT-system och automation.

Intel

Intel, det amerikanska multinationella teknikföretaget, annonserar jobb på flera platser runt om i världen. I Kildare, Irland, Gdansk, Polen och Timiş, Rumänien, planerar Intel att anställa cloudDevOps-ingenjörer.

I USA finns det en helt avlägsen position tillgänglig för en testingenjör för molnautomatisering.

IBM

New York-baserat multinationellt teknikföretag IBM söker rekrytera till ett antal tjänster globalt. Till exempel söker företaget en automatiseringsledare för att gå med i teamet i Armonk, New York.

Dessutom kräver IBM en leveranskonsult inom automation i Istanbul, Turkiet, där ansvaret kommer att omfatta hjälpa kunder att orkestrera, automatisera, övervaka och hantera sina mellanprogramsystem.

Liberty IT

Programvaruföretag med huvudkontor i Belfast Liberty IT har en roll som kräver automationskunskaper. Potentiella kandidater kan ansöka om rollen som hybrid senior mjukvaruingenjör (MLops/Python) i Galway, Irland.

Mastercard

amerikanskt betalningsföretag Mastercard har ett antal tjänster öppna för automationspersonal. Kontoret i Dublin rekryterar en skicklig senior mjukvaruingenjör för automationstestning.

Det finns också en tjänst som junior testautomationsingenjör ledig i Gdansk, Polen och ytterligare jobb som testautomationsingenjör i Gdansk och Warszawa.

Merck

Globalt vetenskaps- och teknikföretag Merck har ett antal lediga jobb för kandidater. Företaget har sitt huvudkontor i Darmstadt, Tyskland, och letar efter en automationsingenjör till teamet i Billerica, Massachusetts i USA.

I Billericaområdet erbjuds också en hybridroll som huvudforskare inom kemiautomation. Som en hybridroll kommer jobbet att kräva en del resor. Dessutom har Merck annonserat efter en kontroll- och automationsingenjör i St Louis, Missouri.

MSD

Farmaceutisk multinationell MSD söker aktivt rekrytera till flera roller.

I Irland letar företaget efter en automationsingenjör för att ansluta sig till teamet i Dunboyne, Co Meath. Också i Irland finns det en tjänst för en biträdande direktör inom tillverkningsautomation på Ballydine-anläggningen i Co Tipperary.

I Asien finns det flera positioner för arbetssökande att överväga, såsom en senior automationsingenjörsposition i Singapore och i Indien en roll för en specialist inom tillverkningsautomation.

Utöver ovanstående erbjuder MSD även automationsroller i Frankrike och Nederländerna.

Viatris

amerikanskt läkemedelsföretag Viatris söker en direktör/överordnad chef för globala automations- och tillverkningssystem. Rollen är på Northern Cross, Dublin, Irland.

Arbetsmänniska

Irländskt multinationellt, molnbaserat företag för hantering av mänskligt kapital Arbetsmänniska söker en nätverksingenjör som är bekant med nätverksautomation och skript för att gå med i teamet i Framingham, Massachusetts.

Företaget söker också anställa en senior dataingenjör i Dublin, Irland, som kommer att lägga till funktioner, utveckla datapipelines, automatisera ETL av komplexa data och designa och konfigurera plattformslösningar för att stödja en mängd olika applikationer.

Yahoo

Yahoo annonserar för en USA-baserad, avlägsen huvudansvarig programvaruutvecklingsingenjör.

Zalando

Berlin-baserad onlinebutiksplattform Zalando är ute efter att fylla ett antal roller där automationskunskaper är mycket eftertraktade. Detta inkluderar en roll som back-end ingenjör på sin plats i Helsingfors.

Zalando siktar också på att rekrytera en senior full-stack ingenjör på Berlinkontoret. Den professionella som fyller denna position kommer att fokusera på teamprocesser, automatisering, kommunikation och samarbete.

Ta reda på hur nya tekniska trender förändras i morgon med vår nya podcast, Future Human: The Series. Lyssna nu Spotify Äpple eller var du än får dina poddar.