14 företag anställer inom cybersäkerhet just nu

Behovet av skickliga yrkesmän inom cybersäkerhet växer och det finns flera spännande företag som letar efter talanger i toppskiktet.

Cybersäkerhet är en snabbt växande bransch som till sin natur ständigt utvecklas och söker nya talanger.

Om du funderar på att börja din karriär inom cybersäkerhet eller förutse en möjlighet till avancemang i din framtid, bör du kolla in följande lista över företag som för närvarande anställer inom detta område.

Accenture

Accenture tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och lösningar inom strategi, rådgivning, digital, teknik, säkerhet och drift. Det amerikanska multinationella företaget, som har sitt huvudkontor i Dublin, Irland, söker en OT-säkerhetsingenjör till teamet.

Amgen

Globalt bioteknikföretag Amgen har för närvarande ett antal jobbmöjligheter inom cybersäkerhetssfären i Lissabon, Portugal, inklusive roller inom säkerhetsautomation. Det finns också möjligheter för specialiserade applikationssäkerhetsingenjörer, liksom en jobb som associerad dataanalytiker för cybersäkerhet och digitalt förtroende.

BearingPoint

Multinationellt management- och teknikkonsultföretag BearingPointsom har sitt huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna, söker anställa en senior konsult inom cybersäkerhet på en av sina platser i Tyskland. Sökande kommer att ha möjlighet att arbeta i Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Leipzig, München, Stuttgart eller Walldorf.

Bristol Myers Squibb

Bristol Myers Squibbeller BMS som det amerikanska läkemedelsföretaget är allmänt känt, annonserar för närvarande ett antal cybersäkerhetsroller, främst i Indien och USA.

I USA hoppas BMS kunna lägga till en cloud computing-analytiker till teamet och i Indien finns det flera roller, inklusive en senior ingenjör, rollen för kryptering/PKI-identitetskrypteringstjänster och en ingenjör för hantering av identitetsåtkomst.

Intel

Inteldet amerikanska multinationella teknikföretaget, har flera lediga positioner inom cybersäkerhetsområdet. Bland dem finns en USA-baserad AI-forskare som ska ansluta sig till teamet i en hybridkapacitet. Även tillämpligt på flera städer runt om i USA söker Intel efter mjukvarusäkerhetsingenjörer och infrastrukturproffs.

Företaget har utlyst en efterlysning av en utbildad informationssäkerhetsingenjör i Malaysia, samt en IT-revisor i Indien.

På olika platser söker företaget till IT-revisorer ombord.

Kyndryl

Kyndrylen amerikansk multinationell leverantör av infrastrukturtjänster för informationsteknologi, med huvudkontor i New York, USA, vill för närvarande fylla ett antal cybersäkerhetsroller i regioner som Storbritannien, Argentina och USA.

För närvarande finns en hybridposition öppen för en projektledare för cybersäkerhet i Bayern, Tyskland. En annan hybridroll är tillgänglig i Bangalore, Indien, för en ledande CSRO-entreprenör för cybersäkerhet.

Mastercard

Amerikanskt betalkortsföretag Mastercard har många roller inom cybersäkerhetssektorn för potentiella sökande att överväga.

Tillgängliga positioner i Nordamerika inkluderar till exempel senior informationssäkerhetsingenjör, chef för produktledning och produktchefsintegration och datainsikter.

Det finns också flera lediga tjänster i Europa, inklusive senior informationssäkerhetsingenjör och en ledande linux-systemingenjör, i Storbritannien respektive Sverige.

Team i Israel, Brasilien, Columbia och Malaysia vill också lägga till listan, med en position som specialist på produktinformationssäkerhet i Tel Aviv, senior specialist inom produktledning i São Paulo, biträdande ansvarig konsult för cybersäkerhet i Bogota och ansvarig konsult för cybersäkerhet i Kuala Lumpur.

MSD

Farmaceutisk multinationell MSD söker aktivt rekrytera till flera roller inom företaget.

I Prag vill teamet anställa en analytiker för förebyggande av dataförlust och insiderrisk.

I Singapore letar MSD också efter att anställa en senior specialist på cybersäkerhetsingenjör för att gå med i cybersäkerhetsteamet, med positioner öppna för en specialist på cybersäkerhetsingenjör och en specialist inom applikationssäkerhet och molnsäkerhet.

PTSB

irländsk bankplattform PTSB, letar för närvarande efter en specialist på sårbarhetshantering för att avrunda teamet. Hybridtjänsten på heltid är baserad i Dublin, Irland.

PwC

Professionella tjänster multinationella PwC söker just nu en säkerhetsprogramledare. Företaget, som har sitt huvudkontor i London, England, siktar på att fylla rollen i PwC Dublin.

Salesforce

Amerikanskt molnbaserat mjukvaruföretag Salesforce söker rekrytera en senior cyberincident och sårbarhetschef. Tjänsten utlyses för personer bosatta i Irland, som är villiga att arbeta på distans. Också tillgängligt är en incident- och sårbarhetschefsposition på fem australiska platser Sydney, Canberra, Melbourne, Brisbane eller Adelaide.

TCS

Indiska multinationella Tata Consultancy Services (TCS) vill anställa en personlig informationssäkerhetsanalytiker på heltid. Den valda kandidaten kommer att ansluta sig till teamet i Donegal, Irland.

ThreatLocker

Amerikansk endpoint-skyddsplattform ThreatLocker funderar på att rekrytera en dokumentationsassistent för efterlevnad av cybersäkerhet baserad på företagets huvudkontor i Orlando, Florida. Även tjänsten som junior säkerhetsanalytiker på Orlando-kontoret utannonseras.

Yahoo

Den amerikanska webbtjänstleverantören Yahoo söker för närvarande en senior e-brottsutredare till sitt informationssäkerhetsteam som kallas The Paranoids. Positionen är avlägsen och baserad i Irland.

Ta reda på hur nya tekniska trender förändras i morgon med vår nya podcast, Future Human: The Series. Lyssna nu Spotify Äpple eller var du än får dina poddar.