Castellón anordnar ett evenemang för att sprida digitaliseringsstöd och verktyg för små och medelstora företag

Egenföretagare och småföretag i Castellón kommer att kunna delta i nästa 4 juli till ett nytt evenemang anordnat av provinsrådet för att lära sig om alla hjälpmedel och verktyg som du har till ditt förfogande för att påskynda din process digitalisering.

Kontoret Små och medelstora företag på landsbygden i Castellóns provinsråd accelererar (OAPR) främjar affärsmötet ”Digitalisera inte” som äger rum nästa 4 juli i kommunen Vita tornet. Detta evenemang kommer att hjälpa egenföretagare och små och medelstora företag i provinsen att få tillgång till det senaste tekniska stödet och tillgängliga lösningar för att förbättra deras konkurrenskraft och stärka deras digitala transformation.

Som förklarat av den ekonomiska främjande ställföreträdaren, Vicente Pallarés, ligger ”vikten av denna dag i önskan att sprida europeiska medel tillgängligt för små och medelstora företag som kommer att gynna deras digitaliseringsprocesser.” Dessutom har dagen yrkesverksamma, experter och banbrytande små och medelstora företag vem kommer att delta i rundabordssamtal grupperade i fyra tematiska områden: stöd till digitalisering; programvara och cybersäkerhet; digital närvaro och artificiell intelligens.

Dagen kommer att innehålla personlig rådgivning och information om hjälpmedel och resurser

Inom området bistånd till digitalisering kommer Joaquín Catalán (OAPR), Red.es och Fernando Garrido (School of Industrial Organization) att rapportera om det befintliga stödet i omfattningen av Kit Consulting, Kit Digital och utbildningsprogram som ”Agents of Change”.

Deltagarna kommer att lära sig om programvara och cybersäkerhet tack vare Altea Gimeno (CEEI Castellón), Mario Blasco (Ciberprotege) och Sara Muñoz (APP Vinarós). Programmet kommer också att presenteras Incibe Emprende.

Under förutsättningen av utvecklingen av ny teknik inom området webbskapande, digital marknadsföring och sociala nätverk för att förbättra digital närvaro, kommer Jorge Querol (Arc Estudi), Lucia Lledó (Meraki Agencia Digital) och Víctor Rodríguez (Pinchaaqui.es) att diskutera de senaste verktygen och trenderna mekanik för att öka försäljningen och påverkan på ett varumärke och förbättringar för onlinenärvaro.

Efter uppkomsten av området för artificiell intelligens, en tabell om AI, virtuell verklighet och tillämpade robotlösningar till små och medelstora företag med hjälp av Dani Alias ​​(Hack by Security – Hack IA), Juanjo Ortiz (Amazing-up) och Xavi García (Robottions). Dessutom kommer Manuel Cheza från Robottions att ansvara för att genomföra en demonstration av robotteknik för alla närvarande.

Företag kan nu registrera sig för att delta i evenemanget

Provinsens ställföreträdare rapporterade att ”under dagen kommer den personliga uppmärksamhetstjänsten för företagsdigitalisering att vara tillgänglig där teknikerna från Acelera Pyme Office ”De kommer att ge råd till företag personligen.”

Anmälan är öppen och intresserade kan anmäla sig genom att fylla i formuläret som finns på länken Digitalitza’t Business Meeting.