Extremadura kommer att anordna konferenser igen i juni för att informera företag om bistånd

Business Support Point (PAE) av Extremadura kommer att äga rum under månaden juni olika informationsdagar på bistånd och resurser tillgänglig för egenföretagare och företag av alla storlekar.

Som förklarats av regeringen i Extremadura är detta en möjlighet för egenföretagare att känna till detaljerna av bistånd som t.ex Regionala incitamentsubventioner till rekrytering av arbetskraft, eller lär dig om nya linjer som kommer att öppna deras samtal snart, till exempel Stöd till modernisering, Professionalisering eller stöd till inflationskompensation

Dessa informationssessioner genomförs inom ramen för Company Territory Strategy, som syftar till att skapa ett utrymme för samverkan med näringslivets organisationer och föra administrativa resurser närmare företag och egenföretagare. Genom detta initiativ stärks allianser med organisationer som arbetar i territoriet för att stödja näringslivet, såsom företagsföreningar, yrkesföreningar, kommunfullmäktige eller lokala aktionsgrupper.

Genom strategin har Business Support Point hittills genomfört 274 möten med företagsorganisationer 62 informationsdagar om resurser och stöd till företag, och besökte mer än 670 företag på 130 orter i hela regionen.

Kalender för kommande informationstillfällen om stöd till egenföretagare i Extremadura

 • 5 juni, 08:30 Plasencia Cooking School. Regionala incitament för investeringar, stöd för att främja stabil sysselsättning och information om kommande utlysningar. Organiserad med Plasencias stadsfullmäktige.
 • 5 juni, 09:00 CID Tierra de Barros, Santa Marta. Regionala incitament, stöd för att främja stabil sysselsättning och främjande av egenföretagande, kommande stöd, tjänster från Business Support Point och tjänster från Badajoz handelskammare. Arrangerad med kammaren i Badajoz, i samarbete med Santa Marta de los Barros kommunfullmäktige och FEDESIBA.
 • 6 juni, 18.00. Cáceres (online). Resurser att investera. Organiserad med Professional College of Social Graduates.
 • 6 juni, 18:00, Badajoz (online). Resurser att investera. Organiserad med Professional College of Social Graduates.
 • 10 juni, 17.00. Caceres. Resurser att investera. Organiserad med Professional College of Administrative Managers.
 • 11 juni, 20.00. Hervas. Stöd och resurser till företag och egenföretagare. Organiserad med DIVA.
 • 12 juni, 20.30. Montehermoso Auditorium. Stöd och resurser för små och medelstora företag och egenföretagare. Organiserad med Montehermoso Business Circle, Montehermoso City Council och ADESVAL, och Chamber of Cáceres deltar.
 • 13 juni, 18:00 Cáceres. Resurser att investera. Organiserad med Professional College of Quantity Surveyors.
 • 13 juni, 18:00 Badajoz (online). Resurser att investera. Organiserad med Professional College of Quantity Surveyors.
 • 13 juni, 19.45. Valverde de Leganés Center för sysselsättning, entreprenörskap och innovation. Regionala incitament, stöd för att främja stabil sysselsättning och främjande av egenföretagande, tjänster från Business Support Point och förhandsvisning av kommande stöd. Arrangerad med Valverde de Leganés kommunfullmäktige.
 • 14 juni, 09:30 Don Benito. Nya subventioner till företag och egenföretagare. Konferens anordnad med APYME/CEAT-föreningarna. Plats: Don Benito Business Support Point Training Room.
 • 14 juni, 12:00, Cáceres. Resurser att investera. Arrangerad med Socialsekreterarens professionella högskola.