Hur kan frilansare öka sin försäljning genom skyltar som lockar kunder?

I en allt mer digitaliserad värld, där sociala nätverk och onlineannonsering verkar vara det enda giltiga verktyget för att öka företagens synlighet, har frilansare fortfarande andra mer traditionella marknadsföringsalternativ som fortsätter att vara effektiva. Speciellt för fysiska lokaler.

Trots vikten av Digital marknadsföringdet får vi inte glömma de traditionell reklam är också en användbart verktyg som hjälper till att öka försäljningen om den används på rätt sätt. Det fysiska formatet fortsätter att vara nyckeln för mindre företag och det finns dussintals billiga kreativa alternativ på marknaden som kan locka konsumenternas uppmärksamhet.

Ett exempel på detta är fysisk skyltning. Placeringen av affischer med tanke på potentiella kunder cfortsätter att vara ett av de mest effektiva sätten för småföretag att på gatunivå öka trafiken i din butik och även försäljningen. Just nu, designa en av dessa skyltar kan göras på ett sätt enkelt och var som helst.

Egenföretagare har möjlighet att göra en onlineaffisch från sitt eget hem eller kontor. Men för att öka effekten av detta verktyg är det nödvändigt för egenföretagare att känna till några nycklar som sammanställs nedan.

Nycklar för att göra en bra skyltdesign för företag

Posta affischer och logga in strategiska platser är en del av marknadsföring av ett företag och kan hjälpa egenföretagare öka kundtrafiken i ditt företag.

Därför är en bra idé att placera den här typen av affischer i livliga gator, vid viktiga korsningar eller helt enkelt nära lokalens läge. Dessutom är det ögonblick då de används nyckeln. Till exempel kan de vara användbara i en kampanjperiod eller när man gör något händelse.

De specialerbjudanden och rabatter De är också ett effektivt anspråk på dessa skyltar för att fånga konsumenternas uppmärksamhet. Ett av de viktigaste stegen för att skyltningen ska få önskad effekt är dock skapa en bra design av affischen.

De steg för att designa en affisch De är mycket lika strategin för alla annonseringsåtgärder och bör vara följande:

  1. Definiera till vem reklamen riktar sig. Att vara tydlig med vad målgruppblir det lättare att skapa ett slagkraftigt budskap och design.
  2. Vad försöker affischen uppnå? Det är nödvändigt sätt ett mål. För att göra detta måste du ställa andra frågor till dig själv, som om du vill ha mer räckvidd för att det pågår en kampanj eller att du helt enkelt vill öka varumärkeskännedomen.
  3. Mindre är mer. De Affischmeddelanden ska vara tydliga och koncisa. Potentiella kunder som går förbi måste snabbt förstå vad du vill skicka till dem med en enda blick.
  4. Använda sig av chockerande bilder med färger som överensstämmer med varumärket. Färger spelar en mycket viktig roll i visuell attraktion, så det är lämpligt att alltid använda en färgpalett som representerar verksamheten och att allmänheten kan associera till det.
  5. Utvärdera resultaten. han marknadsföringKommunikation och reklam är en fråga om försök och misstag, så du måste vara mycket medveten om vad som fungerar och inte för att kunna rätta till det i framtida affischer.