Kalender för de första mässorna och evenemangen för nya företag planerade till 2024

Allt eftersom årets första veckor fortskrider kommer datumen för några mässor eller stora specifika evenemang för egenföretagare, företagare och s.k. startups eller nya företag. De utgör viktiga mötesplatser för uppdateringlär dig om andra företag, öka försäljningen och framför allt, hitta investerare i en miljö av svårigheter för många företag när det gäller att få tillgång till finansiering, som Rebeca Torró, utrikesminister för industri, erkände i måndags vid ett möte som anordnades av CEPYME.

Således har denna tidning sammanställt alla datum som redan är kända för att fira dessa evenemang, och till vilka frilansare och nya företagare kommer att kunna delta i år. De är följande:

15 februari. ”Andorra Masters 2024”. Andorra.

’Andorra Masters’ är ett evenemang som riktar sig till entreprenörer som är intresserade av marknadsföring digital. Presentationer och nätverk De är grunden för att uppnå nya affärsrelationer och synergier för att kunna expandera.

https://andorramasters.com/

Från 26 till 29 februari. ’4YFN’. Barcelona.

’4YFN’ firar tioårsjubileum 2024. Den är inriktad på att främja innovation och entreprenörskap i det mobila ekosystemet. Det erbjuder ett omfattande program med konferenser, workshops, presentationer och expertmöten. Detta år kommer att ha en speciell inverkan på tillväxt, AI:s ålder och företagsfinansiering. startups

Den har 4YFN Awardsi en global startup-tävling som syftar till att hitta de bästa digitala startupen.

https://www.4yfn.com/

Från 20 till 22 mars. ’Överföra’. Malaga.

”Transfer” är huvudmötet för FoU&I och överföring av vetenskaplig och teknisk kunskap från södra Europa, för att främja innovation och koppla samman vetenskap och näringsliv, samt skapa affärsmöjligheter och nätverk. Sedan 2016 har Transfer firat Journalistikpris för att stödja vetenskaplig spridning, Teknologisk och innovativ i syfte att erkänna det arbete som utförs av journalister och spridare, för att publicera den tekniska innovation som utvecklats i Spanien och dess konvergens på internationell nivå.

https://transfer.fycma.com/

10 och 11 april. ”Meta World Congress”. Madrid.

Denna kongress anordnar sin andra upplaga av tframväxande teknologier. Fokus 2024 ligger på en uppslukande upplevelse som gör att deltagarna inte bara kan lära sig om de senaste innovationerna, utan också interagera med dem och lära sig hur man integrerar och tillämpar dem effektivt i sina företag. Artificiell intelligens och digital verklighet är de största attraktionerna

https://www.metaworldcongress.es/

Från 24 till 26 april. ”Ibiza Tech Forum”. Ibiza.

’Ibiza Tech Forum’ är ett möte för teknik, nya trenderframgångsrika investeringsstrategier och senaste innovationer med utrymmen för företag att söka investerare och presentera sina idéer för deltagare och schemalägga diskussionssessioner. nätverk.

https://ibizatechforum.com/

Från 5 till 7 juni. ”South Summit 2024”. Madrid.

Madrid-upplagan av ”South Summit 2024” kommer att hållas den 5, 6 och 7 juni och utgör ett globalt skyltfönster för de viktigaste startups, investerare och institutioner som vill påskynda innovation, etablera relationer, identifiera möjligheter och skapa affärer över hela världen. Det har hållits sedan 2012 och deltagarna har tillgång till ett internationellt nätverk av potentiella investerare för sitt projekt.

https://www.southsummit.io/es/

Från 11 till 13 juni. ”Digital Business Show”. Malaga.

Det kommer att samla 450 internationella talare som kommer att berätta framgångshistorier och förklara nya affärsmodeller, förutom att diskutera ledarskapsfrågor och implementering av digitala strategier. Ämnena som kommer att behandlas är mycket varierande: bank och försäkring, tillverkningsindustri, detaljhandel och elektronisk handel, elektronisk mobilitet och smarta städer, hälsa, media och underhållning, turism och gästfrihet, artificiell intelligens, moln, marknadsteknik, cybersäkerhet, blockkedja , data, hållbarhet, digitalisering, digitala affärer.

des-show.com

juni, 15. ”Ekongressen Malaga”. Malaga.

Intensiv dag alltså fokuserar på e-handel och i affärer uppkoppladsåväl som i sociala media och den marknadsföring digitalt för att öka försäljning och synlighet. Konferenser, utbildningsverkstäder, montrar och ölarbete.

econgressmalaga.es

Från 10 till 12 juli. ”Alhambra Venture”. Granat

Omissad tid för entreprenörer från Andalusien, där mer än 1 300 deltagare samlades förra året. Innovation och entreprenörskap är grunden för att presentera och publicera ett företag eller projekt, för att nå investerare och få finansiering.

alhambraventure.com

24 och 25 september. ”Al Andalus Innovation Venture”. Sevilla.

”Al Andalus Innovation Venture” är mötesplatsen för scaleupsav riskkapitalhonom, öppen innovation och startups södra Spanien. Den här utgåvan kommer att fokusera på utvecklingen av artificiell intelligens (AI) i mycket olika sektorer. Det är en uppmaning till entreprenörer med en redan konsoliderad verksamhet och som söker stöd för att växa, och en möjlighet att skapa synergier och aktiviteter för innovation med mentorskap. Mer än 1 900 proffs deltog i 2023 års upplaga, bland vilka det fanns mer än 400 startups och 155 investeringsfonder.

Home

2 och 3 oktober. ”Zaragoza Startup Fest”. Saragossa.

Det blir två dagar att besöka stårmed kompletterande aktiviteter som t.ex företagsbussarsamtal, runda bord och nätverk av framväxande företag, samtalen startups, entreprenörer och investerare. Ett möte med synergieffekter för nya företagare och redan etablerade. I år väntas fler än 500 deltagare och fler än 60 investerare.

https://zebraventures.eu/startupfest/

Från 8 till 10 oktober. ’Starta Olé’. Salamanca.

Det är ett evenemang med fokus på innovation och teknik, som äger rum mellan investerar-, accelerator- och innovationsforum, samt andra påverkans- och universitetsforum. Det kommer också att ha många runda bord, en mässa av startupskonkurrens tonhöjd och aktiviteter av matchning och nätverk.

Home 12