öppna tidsfristen för att lämna in kandidaturer

Banco Santander och spanska handelskammaren har ringt den åttonde upplagan av priset SME of the Yearett pris som uppmärksammar små och medelstora företags arbete som agenter ”genererande välstånd och jobbskapare i utförandet av sitt dagliga arbete”, värderade de i ett uttalande.

Priset tillkännages i alla provinser av det spanska territoriet, med gemensamt deltagande av 54 territoriella kammare, tretton territoriella delegationer från Banco Santander och samarbete mellan olika lokala presstitlar.

Alltså i var och en av provinserna årets små och medelstora företag kommer att utses. Vidare kommer tävlingsjuryn att prisa upp till fyra andrapriser olika för flera kategorier: internationalisering, innovation och digitalisering, utbildning och sysselsättning och hållbara små och medelstora företag.

Senare, verksamheten som var vinnaren i varje provins kommer att delta i tävlingen Nationellt pris Årets SME 2024vilket kommer att lösas under första kvartalet nästa år (2025), och de företag som har valt andra priser kommer att delas ut för Nationella priset inom sina respektive kategorier.

Hur kan egenföretagare som vill presentera sin verksamhet delta?

Sista datum för att lämna in ansökningar Den är öppen på denna länkpå den officiella sidan för den spanska handelskammaren, och kommer att förbli tillgänglig till 20.00. -halvöns tid- av nästa 8 april. Det kommer vara ett undantag för provinserna Albacete och Zamoradär registreringsperioden skjuts upp till den 2 september och avslutas den 17 oktober via samma länk.

Alla är berättigade till priset SME of the Year. de små och medelstora företag med mindre än 250 anställda och som har en årlig omsättning som inte överstiger 50 miljoner euro under det senaste räkenskapsåret (2023), med huvudkontor i den provins där de kommer att visas.

För att delta måste intresserade företag fyll i registreringsformuläret som finns aktiverat på webbplatsen för Spaniens kammare eller de deltagande handelskamrarna, där tävlingsreglerna kommer att publiceras gemensamt. I det senare fallet måste ansökningsprocessen utföras genom att klicka på länken för provinsen som motsvarar platsen där företagets huvudkontor finns.

Enligt Banco Santanders uttalande, bland meriterna som juryn kommer att värdesätta i sina överväganden de hittar varandra:

  • Sysselsättningsskapande, med särskild uppmärksamhet på tillsvidareanställning.
  • Utbildningsåtgärder för anställda.
  • Internationaliseringen av företaget.
  • Digitalisering och innovationssatsningar.
  • De hållbara projekt som du har deltagit i.

Priset SME of the Year, som konsolideras med denna åttonde upplaga, hade totalt deltagande av 1 740 registrerade företag, som kommer från de 50 provinserna. Sedan lanseringsåret -2017- Mer än 9 000 små och medelstora företag har redan deltagit i tävlingen.