Xunta de Galicia aktiverar en kampanj för att mobilisera 12 miljoner euro i lokala företag

Den 16 april aktiverade Xunta de Galicia nedladdningen av individer av den femte upplagan av Activa Comercio Bonus. Ett initiativ med 2,5 miljoner euro, med vilket det förväntas mobilisera 12 miljoner euro i försäljning i galiciska lokala anläggningar, med syfte att stimulera efterfrågan och attrahera nya kunder till branschen.

Detta initiativ, som Department of Employment, Commerce and Emigration lanserar i samarbete med den galiciska handelsfederationen och denna arbetsgivares provinsförbund, är en del av paketet med specifika åtgärder för sektorn som den galiciska regeringen utvecklar för att åtfölja lokal handel i dess återaktivering, främja dess konkurrenskraft genom initiativ som möjliggör modernisering och uppmuntrar konsumtion.

Företag som vill delta i detta initiativ, öppna för att gå med sedan 16 april, De har en deadline att fortsätta med det till nästa september 1.

Kupongerna kan laddas ner nu, även om företag kan gå med i kampanjen fram till september

Under tiden kommer konsumenter att kunna ladda ner från denna länk på webbplatsen för det galiciska handelsministeriet Rabattkuponger på upp till 30 euro för köp gjorda i de företag som deltar i kampanjen.

Kupongerna har digitalt QR-format och kommer även fortsättningsvis att vara tillgängliga för användning i en mobilapplikation, nedladdningsbara på samma sida och på Google Play Store och Apple Store-plattformarna. Beloppet för det gjorda köpet kommer att minskas beroende på värdet av nämnda förvärv. Alltså till Köp som är lika med eller större än 20 euro och mindre än 30 euro får en rabatt på 5 euro. Rabatten blir 10 euro för köp som är lika med eller större än 30 euro och mindre än 50 euro. Från detta belopp kommer rabatten att nå 15 euro.

Som vid tidigare tillfällen kommer varje medborgare att kunna ladda ner en enskild kupong, och antalet användare som kan ladda ner kupongerna kommer inte att vara begränsat, utan snarare När det totala beloppet för de gjorda rabatterna når 2,5 miljoner euro, kommer de nedladdade bonusarna inte längre att gälla, och anläggningarnas datatelefon kommer att informera konsumenterna om denna omständighet.